Jura Paragraf Hammer

Gratis juridisk rådgivning hos DANSK HR

Hvis du er medlem og har spørgsmål inden for det arbejdsretlige felt – fx om ansættelser, afskedigelser, barselsorlov, ændringer af kontrakter etc. – eller ønsker du et input til gældende lovgivning eller praksis, kan du få svar på dine spørgsmål gennem DANSK HR's gratis juridiske rådgivning.

Juraen er i alt på det HR-mæssige område, og der kan opstå masser af spørgsmål. Samtidigt er det også et område, hvor det på alle måder kan være dyrt at lave fejl. Derfor tilbyder vi dig som medlem af DANSK HR en række juridiske services og ydelser.

Ny Legal Adviser hos DANSK HR

Rie Nielsen er fra januar tiltrådt som Legal Adviser hos DANSK HR og er fremadrettet den specialist, som medlemmerne kan få rådgivning fra, når de ringer eller skriver ind med spørgsmål indenfor det erhvervsjuridiske felt. Rie er er uddannet erhvervsjurist, (Cand.merc.Jur) fra Aarhus Universitet og er specialiseret inden for personalejura og GDPR. Derudover er hun CIPP-E certificeret databeskyttelsesrådgiver.

Rie Nielsen, Legal Adviser, DANSK HR

Hun har i flere år ydet juridisk rådgivning og sparring og arbejdet som ekstern DPO for virksomheder i Danmark. Og har tidligere haft ansættelse i danske og svenske virksomheder inden for isenkrambranchen, byggemarkedsbranchen, møbelbranchen og legetøjsbranchen.

”Det er med stor glæde, at vi byder Rie velkommen hos DANSK HR. For os er det vigtigt, at vores medlemmer altid kan regne med, at de har et stærkt team af HR- og jurarådgivere i ryggen, som sidder klar til at rådgive. Rie har stor erfaring indenfor det erhvervsjuridiske felt, og det kan vores medlemmer nu nyde godt af” siger Kim Staack Nielsen, Chairman for DANSK HR.

Flere juridiske tilkøb

Både medlemmer og ikke-medlemmer kan tilkøbe forskellige juridiske ydelser, som fx gennemgang og udarbejdelse af dokumenter samt skriftlig kommunikation som mails, breve mm.

Har du selv dokumenter, som du gerne vil have en compliance-gennemgang af, eller ønsker du at få udarbejdet et dokument eller anden skriftlig kommunikation til medarbejdere kan det ske med afregning per timepris.

Du kan også få din organisations processer eller politikker inden for HR gennemgået. Det kan fx være proces for disciplinære sager eller din politik til fastholdelse af medarbejdere. Det kan være en fordel at have en klar defineret proces, der sikrer compliance i hverdagen.

Læs mere om de forskellige ydelser og priser her på hjemmesiden.

Kontakt

Skriv til Rie på mail: jura@danskhr.dk og dit spørgsmål vil derefter blive besvaret på mail eller per telefon inden for 24 timer. Du kan også ringe til Rie i telefontiden mandag til torsdag kl. 10.00 - 12.00 på mobil: 28 97 74 11.

 

Ny landsdækkende digital jura-netværksgruppe

Har du interesse i at deltage i DANSK HR’s nylancerede digitale jura-netværksgruppe, som holder seks digitale netværksmøde online om året, så kan du allerede nu tilmelde dig gruppen.

Alle møder har til formål at sætte fokus på højaktuelle jura-problematikker, og derved får du både mulighed for at få tilført en konkret jura-viden, og samtidig få sparring med de øvrige deltagere og netværkschefen for gruppen, som er DANSK HR’s juridiske rådgiver Rie Nielsen, Cand.merc.Jur.

Tilmelding sker ved at sende en mail til info@danskhr.dk med teksten ”Ønsker at tilmelde mig den nye digitale jura-netværksgruppe”. Her skal du skrive firmanavn, adresse, telefonnummer, mailadresse, navn og titel.

Vi glæder os til at se dig i gruppen, hvor Rie Nielsen sende dig oplysninger om datoer, indhold og arbejdsform i gruppen.