Medlemskab


Som HR-ansvarlig har du en væsentlig rolle i at sikre virksomhedens succes. HR skal sammen med virksomhedens topledelse lægge de overordnede rammer for den HR-strategi, der skal understøtte forretningsstrategien. Endvidere skal HR i fællesskab med alle mellemlederne sikre, at medarbejderne har lyst til og mulighed for at trives og yde en god indsats i jobbet.

For at være succesfuld er det nødvendigt, at du hele tiden opdaterer din viden, søger konkrete værktøjer og får ny inspiration til tidens trend og tendenser. Det får du hos DANSK HR.

DANSK HR ønsker at være HR-afdelingernes videncenter, og vi tilbyder viden, rådgivning og netværk gennem mere end 20 forskellige medlemsfordele.

Ca. 40 % af alle danske HR-afdelinger har allerede glæde af et medlemskab i Danmarks største professionelle, uafhængige, netværksbaserede HR-organisation for HR-direktører, HR-chefer, HR Business Partners, HR-ansvarlige og HR-konsulenter.

 

Medlemsskabstyper

Du kan vælge mellem tre typer af medlemskaber hos os:

HR PLUS er for den erfarne HR-ansvarlige, der søger inspiration gennem viden, rådgivning og netværk. 

HR START er for dig, der er i dit første HR-job efter endt uddannelse og dig der tidligere har været beskæftiget i et andet fag og nu er skiftet til en HR-stilling. 

HR PRØVE er for dig der gerne vil se om medlemskabet er noget du kan få gavn af, hvoraf du får adgang til en del af DANSK HR’s medlemsfordele

Læs om medlemspakkerne her

 

Et unikt vidensforum

Foreningen startede i 1992 og tæller i dag ca. 1000 medlemmer. Vores ansatte og vores medlemmers viden og erfaring udgør tilsammen et unikt vidensforum inden for HR, som vi bl.a. sætter i spil gennem:

    • Viden: Fagtidsskrifter, kurser, webinarer, medlems- og læringsportal, m.m. 

    • Netværk: Netværksgrupper

    • Rådgivning: Personalejuridisk, erhvervspsykologisk og HR-strategisk rådgivning

    • Danmarks største HR-event Træfpunkt HR®

”DANSK HR har igennem årene på afgørende vis bidraget til at skabe forståelse for betydningen af HRM i enhver privat eller offentlig virksomhed og er i dag det suverænt vigtigste danske mødested for HR-praktikere. Tillige udgiver DANSK HR de bedste tidsskrifter om HRM på dansk grund.”

Henrik Holt Larsen, Professor Emeritus, dr.merc. i Human Resource Management, Institut for Organisation, Copenhagen Business School