Bliv en del af HR-fællesskabet


Som HR-professionel har du en væsentlig rolle i at sikre virksomhedens succes. HR skal sammen med virksomhedens topledelse lægge de overordnede rammer for den HR-strategi, der skal understøtte forretningsstrategien. Endvidere skal HR i fællesskab med alle mellemlederne sikre, at medarbejderne har lyst til og mulighed for at trives og yde en god indsats i jobbet.

For at være succesfuld er det nødvendigt, at du hele tiden opdaterer din viden, søger konkrete værktøjer og får ny inspiration inden for tidens trends og tendenser. Det får du hos DANSK HR.

Ca. 40 % af alle danske HR-afdelinger har allerede glæde af et medlemskab i Danmarks største professionelle, uafhængige, netværksbaserede HR-organisation for HR-direktører, HR-chefer, HR Business Partners, HR-ansvarlige og HR-konsulenter.

Medlemskab hos DANSK HR

 

 

Et medlemskab hos DANSK HR er for den HR-professionelle, der søger inspiration gennem viden, rådgivning og netværk. Som HR-professionel har du en væsentlig rolle i at sikre virksomhedens succes, og det er derfor nødvendigt, at du løbende opdaterer din viden, søger konkrete værktøjer og får ny inspiration inden for tidens trends. Som medlem får du adgang til alle DANSK HR´s medlemsfordele, som understøtter dig i dit arbejde med at skabe resultater og forbedre konkurrenceevnen i organisationen.

Som medlem af DANSK HR får du:

  • Mulighed for deltagelse i to netværksgrupper
  • To gratis HRpower-to-X kurser om året. 
  • Rabat på Certifikat i HR-jura og dagskurser
  • Personalejuridisk, HR-strategisk og erhvervspsykologisk rådgivning
  • Webinaret LIVE HR-updates
  • Webinaret LIVE HR-jura updates
  • HR-og ledelsestidskrifter
  • Adgang til medlemsportal
  • Adgang til læringsportalen Leading Capacity

 

Årligt kontingent for medlemskabet: 5.160 kr. ekskl. moms

Meld dig ind nu

Vi tilbyder ligeledes firmaaftaler med rabatordning ved flere medlemmer fra samme virksomhed. Læs mere her.


Har du spørgsmål til medlemskabet, er du velkommen til at ringe eller skrive til os:

Telefon: 8621 6111
Mail: info@danskhr.dk”DANSK HR har igennem årene på afgørende vis bidraget til at skabe forståelse for betydningen af HRM i enhver privat eller offentlig virksomhed og er i dag det suverænt vigtigste danske mødested for HR-praktikere. Tillige udgiver DANSK HR de bedste tidsskrifter om HRM på dansk grund.”

Henrik Holt Larsen, Professor Emeritus, dr.merc. i Human Resource Management, Institut for Organisation, Copenhagen Business School