FAQ

Er det muligt at ændre mit medlemskab til anden kontaktperson?

Ja, du har både mulighed for at ændre navnet på kontaktpersonen, fakturaadresse og leveringsadresse. Send os en mail på info@danskhr.dk eller ring på telefon 86 21 61 11, så klarer vi ændringerne med det samme.

Må jeg flytte mit medlemskab af DANSK HR med over i andet firma?

Som udgangspunkt er medlemskabet ejet af virksomheden. Men ofte følger medlemskabet dog kontaktpersonen. Vi anbefaler derfor, at du aftaler med virksomheden, om den ønsker at fortsætte medlemskabet med en ny kontaktperson, eller om du må tage det med over i en ny virksomhed.

Jeg er medlem af DANSK HR og ønsker at være med i en netværksgruppe. Hvad gør jeg?

Ring til os på telefon 86 21 61 11 eller send os en mail på info@danskhr.dk. Vi sørger for, du kommer med i den rigtige gruppe.  

I DANSK HR har vi 15 netværksgrupper, som alle arbejder bredt med HR-området*. Ni af grupperne er målrettet HR-chefer, HR-ansvarlige og interne HR-konsulenter. De er inddelt efter geografi og findes over hele landet.

Derudover tilbyder vi netværksgrupper, som er målrettet specifikt mod HR-direktører, nordiske HR-ansvarlige og offentlige HR-ansvarlige. De findes primært i Storkøbenhavn.

Vi har desuden en digital netværksgruppe: HR jura sparring, og men også andre grupper afholder både fysiske og digitale møder.

Du kan læse om alle grupperne her

 

*Eksterne konsulenter kan ikke optages i netværksgrupperne

Kan jeg sende en kollega i stedet for mig selv til netværksmøderne?

Som udgangspunkt er kontaktpersonen også den, som sidder med i netværksgruppen. Videndeling i netværksgrupperne bygger på tillid og fortrolighed, og den kan være svær at bevare, hvis deltagerne skifter. Ved særlige tilfælde, så kontakt os.

Jeg har fået tilsendt en faktura, men ønsker ikke længere medlemskabet. Betragtes et ubetalt kontingent som en udmeldelse?

Nej. Manglende betaling ses ikke som gyldig grund for udmeldelse. Ønsker du ikke længere medlemskab af DANSK HR, kan du kontakte os enten pr. mail info@danskhr.dk eller telefon 86 21 61 11.

Andre spørgsmål eller idéer?

Har du spørgsmål, kommentarer eller emner, som du gerne vil have, vi tager op her på siden, så kontakt os på 86 21 61 11 eller info@danskhr.dk