Som medlem af DANSK HR får du adgang til et hav af HR-viden og inspiration

Viden

Faglige og økonomiske resultater gennem inspiration og viden

Hos DANSK HR får du adgang til et hav af HR-viden og inspiration. Viden er en af DANSK HR’s tre kernekompetencer; Netværk, rådgivning og viden, som vi arbejder hårdt på at sikre kvaliteten af. HR-viden er en kernekompetence, hvor vi har mange forskellige aktiviteter, som alle har til formål at understøtte og inspirere vores medlemmer og andre HR-interesserede.

Gennem HR-viden vil DANSK HR understøtte behovet for en løbende personaleudvikling i virksomheder og organisationer. Målet er at optimere både faglige og økonomiske resultater gennem magasiner, værktøjer, webinarer, nyhedsmails, kurser og meget mere.

Udover en altid grundig research indenfor HR-området, har vi et tæt fagligt samarbejde med flere af de nationale og internationale universiteter samt tilhørende forskere og professorer. Det har vi for at sikre, at vi altid er opdateret med den nyeste viden indenfor HR, således vores medlemmer altid vil opleve, at vi både deler og rådgiver på basis af evidensbaseret viden.

DANSK HR er et videnscenter, som sikrer, at HR-cheferne står stærkt i deres arbejde med HR, med os som en neutral og faglig sparringspartner.

Nedenfor kan du se nogle af de uddannelsesinstitutioner vi samarbejder med: