Podcast Hr In Business Blaa 2000X1126px

#12 Fremtidens HR - med René Dalgas Andersen

Denne udgave af HR in Business omhandler Fremtidens HR, the new normal og hvilke erfaringer vi har gjort os i de sidste 2-3 år, hvor der har været mange store forandringer.

Vært Ulrik Nerløe har besøg af administrerende direktør og medejer af virksomheden Struqtures, René Dalgas Andersen. René er desuden lektor på Aalborg Universitet og er lige nu særligt optaget af forandringer, og hvilke elementer der skal til for, at disse forandringer føres ud i hverdagen.

Usikkerhed og forandringer er i øjeblikket fokusområder for især de danske HR-afdelinger. Det kræver det rette fokus og at kunne trives i usikkerheden. Så hvordan tøjler man som virksomhed dette? Det giver René Dalgas Andersen nogle stærke bud på i denne podcast. Han tror på, at HR fremadrettet får en anden og mere central rolle til at ruste virksomheden til en usikker fremtid. Her henter han inspirationen fra blandt andet soldaternes verden, der ligesådan altid kan forandre sig hurtigt og drastisk. Det handler om at være forberedt og indstillet til, at forandringerne kommer. René mener at man i stedet for at fokusere på forandringsledelse, bør vurdere på en virksomheds forandringskapacitet. Man skal derfor træne de væsentligste muskler i organisationen, så man er fleksibel og hurtigt kan lave både tempo- og retningsskift uden at blive skadet.

Lyt med på dette afsnit, hvor René og Ulrik tilmed kommer ind på emner, som den autentiske leder, human touch, negativ formåen og hvordan omsorg og nærvær kan bringes mere i spil i ledelse.

​HR in Business

HR in Business er DANSK HR’s podcast om HR og ledelse.

Det handler om HR, der skaber værdi og gør en forskel i din organisation.

Værten på podcasten er Ulrik Nerløe og hver gang har han en gæst i studiet, hvor de taler om et relevant og aktuelt emne. Gæsten deler ud af sine erfaringer og viden, der balanceres mellem teori, strategi og praksis og du får praktiske eksempler og konkrete værktøjer. Når du har lyttet til podcasten, har du fået fornyet inspiration og konkrete gode råd og tips, der klæder dig på til at skabe værdi og gøre en forskel i din organisation.

Ulrik Nerløe, Unified People er adfærdsspecialist, ekspert i menneskelige transformationer, foredragsholder og international bestseller forfatter.

Lyt til alle afsnit her