Med DANSK HR’s medlemsportal får du adgang til HR værktøjer og HR artikelarkiv

Medlemsportal

Gratis adgang til Danmarks største HR-artikelarkiv og HR-værktøjer

Alle medlemmer af DANSK HR har adgang til DANSK HR's medlemsportal. Her er det muligt at se sin profil samt gemme artikler og sider fra hjemmesiden, så det er hurtigt at finde dem frem igen under punktet Mine sider, når man er logget ind.

Er du HR PLUS eller HR START-medlem får du desuden adgang til ekstra indhold i medlemsportalen, som ikke findes på den åbne del af hjemmesiden:

HR-artikelarkiv

DANSK HR har udgivet magasiner om HR siden 1992. Vi har gemt mange af artiklerne, der har været bragt i magasinerne, og det giver dig Danmarks største HR-artikelarkiv, hvor du kan søge efter HR- og jura-artikler.

HR-værktøjer

Få adgang til HR-værktøjer inden for områderne rekrutteringspolitik, fastholdelses- og udviklingspolitik samt fratrædelsespolitik. Her finder du HR-værktøjer, som du kan hente direkte fra medlemsportalen og bruge i HR-arbejdet. Værktøjerne bliver løbende udviklet og opdateret.

Webinarer

DANSK HR afholder hvert år fire-fem webinarer, der er tilrettelagt inden for HR-området, så de er relevante for personer, der arbejder med HR. Alle webinarer optages og lægges på medlemsportalen, så du har mulighed for at se eller gense alle tidligere webinarer.

Adgang til medlemsportalen

Du logger ind på medlemsportalen med den adgangskode, du valgte ved din indmeldelse i DANSK HR.

Log på medlemsportalen her eller brug login linket øverst på hjemmesiden.