Træfpunkt HR 2020 aflyses

Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at vi i samråd med flere af vores hovedsponsorer har valgt at aflyse Træfpunkt HR 2020. Årsagen skal ses i lyset af udviklingen i Coronasituationen, en generel bekymring i branchen og det altoverskyggende hensyn til sikkerheden blandt alle besøgende, udstillere, talere og personale under de nuværende forhold.

Det er med blandede følelser, at vi har truffet denne beslutning. På den ene side er vi virkelig ærgerlige over at aflyse året vigtigste HR-begivenhed for første gang i 21 år, men samtidig er vi overbeviste om, at det er den helt rigtige og mest ansvarlige beslutning, vi træffer i den nuværende situation.

Vi mener ikke, at det er ansvarligt at flytte Træfpunkt HR i sin nuværende form til et andet tidspunkt i 2020. I stedet arbejder vi på nuværende tidspunkt på muligheden for at afholde et digitalt Træfpunkt HR 2020 med en række forskellige online Keynotes-indlæg, udstiller-indlæg og produkt demoer.

Vi håber på forståelse for beslutningen og glæder os til at vi kan mødes på Træfpunkt HR i 2021.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Konferenceprogram

På Træfpunkt HR får du adgang til et stort konferenceprogram.

Keynotes

Oplev en række fagligt stærke keynotes-talere fra ind- og udland, som præsenterer den nyeste forskning og viden samt praktiske cases.
Der er gratis adgang til alle Keynotes-indlæg.

Master class

Vælg mellem fire forskellige master class:

  • Farvel hierarki. Goddag co-creation.
  • Resiliente organisationer er agile organisationer
  • Paradokshåndtering i et HR-perspektiv
  • Motivation: Penge, passion og en bedre verden

Kræver forhåndstilmelding
Pris: 499 DKK ekskl. moms

Udstiller-indlæg

Mød en lang række af udstillerne, som præsenterer de nyeste trends og tendenser. Der er gratis adgang til alle udstillerindlæg.

  • Faglige indlæg og panel-diskussioner
  • Demo-sessioner