Ledelse i Udvikling

Få gode værktøjer til at håndtere de daglige personaleudfordringer som lederHR-aktiviteter udvikles og igangsættes ofte af HR-afdelingen, men de konkrete aktiviteter skal i høj grad gennemføres af virksomhedens ledere. DANSK HR’s ledelsesmagasin, Ledelse i Udvikling, tilbyder lederen værktøjer til at håndtere de daglige udfordringer, når det handler om at have medarbejdere under sig.

Ledelse i Udvikling er for dig, som er leder og har personaleansvar, og som ønsker at hente inspiration til eller holde dig ajour med den seneste udvikling. I hvert magasin præsenteres virkelighedsnære cases med fokus på praktiske erfaringer og gode råd.

Ledelse som et fælles ansvar, digital ledelse samt diversitet og bæredygtighed er nogle af de temaer, Ledelse i Udvikling sætter på dagsordenen i 2024.

Ud over temaartiklerne er der i magasinet hver gang en række faste rubrikker blandt andet om den nyeste forskning om god ledelse, personalejura for ledere, lederportræt, månedens bog, pension for ledere og meget mere.

Ledelse i Udvikling udkommer fem gange om året: ultimo januar, marts, maj, september og november.

 

Tegn abonnement

Hvis du ikke er medlem, kan du tegne abonnement på magasinet til 436 kr. ekskl. moms ved at sende os en mail på info@danskhr.dk

 

Læs artikel

Temaer 2024

Læs flere temaartikler fra tidligere udgivelser af Ledelse i Udvikling