Ledelse i Udvikling

Få gode værktøjer til at håndtere de daglige personaleudfordringer som lederHR-aktiviteter udvikles og igangsættes ofte af HR-afdelingen, men de konkrete aktiviteter skal i høj grad gennemføres af virksomhedens ledere. DANSK HR’s ledelsesmagasin, Ledelse i Udvikling, tilbyder lederen værktøjer til at håndtere de daglige udfordringer, når det handler om at have medarbejdere under sig.

Ledelse i Udvikling er for dig, som er leder og har personaleansvar, og som ønsker at hente inspiration til eller holde dig ajour med den seneste udvikling. I hvert magasin præsenteres virkelighedsnære cases med fokus på praktiske erfaringer og gode råd.

Motivation, Sexisme, Power Skills og det Gode samarbejde, er nogle af de temaer, Ledelse i Udvikling sætter på dagsordenen i 2021.

Ud over temaartiklerne er der i magasinet hver gang en række faste rubrikker blandt andet om den nyeste forskning om god ledelse, personalejura for ledere, lederportræt, månedens bog, pension for ledere og meget mere.

Ledelse i Udvikling udkommer fem gange om året: ultimo januar, marts, maj, september og november.

Tegn abonnement

Hvis du ikke er medlem, kan du tegne abonnement på magasinet til 396 kr. + moms ved at sende os en mail på info@danskhr.dk

Læs artikel

Temaer 2021

Temaer 2020

Læs flere temaartikler fra tidligere udgivelser af Ledelse i Udvikling