DANSK HR har en lang række samarbejdspartnere, og i flere af aftalerne indgår der en række fordele for vores medlemmer.

Samarbejdspartnere

DANSK HR har en lang række samarbejdspartnere, og i flere af aftalerne indgår der også en række fordele for vores medlemmer. Her på siden kan du læse om vores danske samarbejdspartnere.

Azets

Azets hjælper virksomheder i alle størrelser og brancher med alle typer af opgaver inden for HR, rekruttering, løn og regnskab. Service- og rådgivningsydelserne kan i Azets kombineres med de rette systemer, herunder Epos HR- og lønsystem.

Azets er en af Nordens førende leverandører af HR- og lønløsninger og har i mere end 25 år hjulpet danske virksomheder og offentlige institutioner med at gøre HR til en synlig og konkret del af hverdagen. Azets tilbyder desuden interim assistance, hvis du i en midlertidig periode har brug for ekstra hænder inden for HR, løn eller regnskab.

Azets har et tæt og meget positivt samarbejde med DANSK HR, der bl.a. indebærer fordele for de af Azets' kunder, der er medlem af Netværket Epos.

Læs mere om Azets her

CatalystOne

Tag det næste skridt i jeres digitaliseringsrejse med CatalystOne HR-systemet. Vores cloud-baserede software vil løfte jeres HR og ledelse til nye højder, igennem automatisering, optimering og strømlining af jeres HR- og ledelsesprocesser på tværs af teams, afdelinger, lokationer og landegrænser.

Modulbaseret og brugervenligt
Uanset hvilket behov I har for procesunderstøttelse, så har CatalystOne en løsning der passer til jer.
Vores brugervenlige HR-system indeholder alt hvad en moderne HR-afdeling har brug for, b.la.: Core HR og master data, Continuous Performance Management, Talent Management, Kompetenceudvikling og LMS, Rekruttering og CV, 360 graders feedback, HR dashboards, Kompensation og løn m.m.

Start med et enkelt eller to moduler og tilføj flere moduler senere, når behovet opstår.

15 års erfaring
CatalystOne har igennem 15 år opbygget en position som en af de førende leverandører i Norden og har flere hundrede glade kunder, som benytter vores velfungerende og værdiskabende HR-system.

Med CatalystOne får I et stærkt og fleksibelt fundament for digitalisering af jeres HR, der dækker både jeres behov i dag og langt ind i fremtiden!

Læs mere om CatalystOne eller book en uforpligtende demonstration.

Emply

Med et HR-system fra Emply samler I alle jeres processer på samme intuitive platform. Løsningen automatiserer og strømliner jeres arbejdsgange, så I slipper for at bruge unødvendig tid og ressourcer på manuelle administrative opgaver.

Rekruttering
Rekrutteringsmodulet giver jer det overblik som I har brug for, når I skal finde nye talenter. Publicer jobannoncer, indkald til videointerview og send gruppeafslag – hurtigt, nemt og effektivt.

Onboarding
Vær sikker på at jeres nye medarbejdere får en god start. Emply strømliner og automatiserer jeres onboarding-processer, så I kan koncentrere jer om at få jeres nye medarbejdere til at føle sig hjemme. 

Talent Management
Saml alle stamdata og dokumenter ét sted. Herfra kan I let tilgå jeres medarbejderes informationer, udtrække relevante statistikker og rapporter eller oprette opgaver til medarbejderne.

Med Emply får I et unikt produkt, som hjælper jer med at træffe de bedste beslutninger. Løsningen er fleksibel og skalerbar, og fås på flere sprog. Emply har både offentlige og private kunder, og samarbejder med den enkelte kunde om at finde en skræddersyet løsning. 

Kontakt Emply i dag, og få en gratis online demo.

Læs mere om Emply her

Garuda

Garuda er Skandinaviens største udbyder af egne samtaleværktøjer og har i 30 år leveret gennemprøvede og dybdegående samtaleværktøjer, der kan anvendes fra den indledende pre-screening og administration af kandidater, til jobsamtalen, leder- og medarbejderudvikling m.m. Værktøjerne skaber grundlag for en åben og ligeværdig dialog, som giver balance og gensidig forståelse mellem mennesker, og mellem medarbejdernes evner og jobkravene.

DANSK HR og Garuda samarbejder om at virke som løftestang for at forbedre HR-processerne i virksomhederne. Dette gøres gennem videndeling samt sparring, og via kommunikation og kundearrangementer samarbejdes der om at fortælle kunderne om hinandens kompetencer.

Desuden får medlemmer af DANSK HR tilbudt at få lavet en gratis, personlig FokusProfil

Læs mere om Garuda her

HR Manager by Talentech

Med mere end 17 års erfaring inden for HR tech og 1000+ kunder er HR Manager by Talentech den førende leverandør af HR-løsninger i Norden. Vi hjælper både private og offentlige organisationer i alle størrelser med at automatisere og digitalisere HR-processer indenfor rekruttering, pre- og onboarding, medarbejderudvikling og administration. Vores løsninger tilbydes som individuelle systemer eller som én samlet integreret HR-platform.

Løsninger

  • Talent Recruiter
  • Talent Onboarding
  • Talmundo
  • Talent Manager

Dét får du bl.a. som kunde:

  • Effektive og automatiserede HR-processer
  • Brugervenlige SaaS-systemer, som udvikles og opdateres løbende
  • Fuld support og adgang til guides, video tutorials, kurser mm.

Hos HR Manager by Talentech er ingen af vores kunder ens. Vi ved, at alle virksomheder har forskellige behov. Derfor er det vores fornemmeste opgave at forstå vores kunders forretning og processer, ved at involvere dem fra start til slut i både implementering og udvikling af vores løsninger. På den måde får vi et værdiskabende og langvarigt samarbejde, som vores kunder bliver glade for umiddelbart og på lang sigt.

Læs mere om HR Manager by Talentech her

Jobindex

 

DANSK HR anbefaler Jobindex, som er Danmarks største rekrutteringsnetværk. Med mere end 200 medarbejdere hjælper Jobindex virksomheder med rekruttering, herunder rådgivning, employer branding og jobannoncering. Jobindex har 30 rekrutteringskonsulenter, der med specifik viden om de enkelte brancher er i stand til at løse dine rekrutteringsudfordringer. Fordi vi er eksperter, kan vi effektivisere, strømline og køre store dele af rekrutteringsprocessen, så du kan koncentrere dig om at tale med de mest relevante ansøgere.

 

Få hjælp til rekrutteringsprocessen, spar tid ved at overlade administration af indkomne ansøgninger til Jobindex eller søg selv blandt mere end 130.000 CV’er i CV-databasen.

 

Læs mere på jobindex.dk

 

Lessor

DANSK HR anbefaler Lessor, som siden 1972 har leveret it-løsninger til små og store virksomheder - og alle dem, der ligger ind imellem. Flere end 50.000 virksomheder bruger i dag en eller flere af Lessors løsninger.

Lessors ambition er at levere fundamentet for effektive og tilfredse medarbejdere i både danske virksomheder og offentlige institutioner. Systemerne understøtter de funktioner, som arbejder med HR, løn, tidsregistrering og vagtplanlægning, samtidig med at kompleksiteten ved lønadministration og Human Resources minimeres. Inden for HR-feltet kan Lessor hjælpe med systemer for personaleadministration, vedligehold af medarbejderdata, medarbejderudvikling og kompetencehåndtering.

Værdien af dit HR-arbejde er vigtig for både medarbejderne og ledelsen. Samler du alle oplysninger og HR-opgaver et sted, reducerer du manuelle processer, og virksomheden udnytter bedre sine ressourcer. Lessors HR-system hjælper dig med hele paletten af opgaver – lige fra status over ansættelser og jubilæer til rekruttering og rapportering om medarbejderudvikling og MUS-samtaler. Med HR-systemet informerer du nemt ledelsen om virksomhedens kompetencer. Det gør den fremtidige planlægning og udvikling lettere. Hos Lessor får du et HR-system, som spiller sammen med resten af forretningen.

Læs mere om Lessor her

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors er et komplet cloud-baseret HCM-system, som håndterer samtlige HR-funktioner: Fra rekruttering, onboarding, performance & talent management, learning til løn, tid og planlægning. Systemet er 100% skalérbart og anvendes derfor af alle typer virksomheder – lige fra små og mellemstore virksomheder til store, globale koncerner.

SAP SuccessFactors hjælper virksomheder med både core-HR, og på mere strategisk plan, med at realisere mission og employee branding, og det medvirker til et højere engagement – i en grad, så det kan måles på såvel bundlinjen som på medarbejderniveau. Med SAP SuccessFactors kan GDPR-reglerne overholdes, og der kan tillige skabes et rigtigt godt overblik over hele medarbejderstyrkens kompetencer og lønforhold for såvel fastansatte som free-lancere og konsulenter. Systemet er baseret på intelligente HR-løsninger, der skaber bedre medarbejderoplevelser på tværs af hele  virksomheden og på alle typer devices, og er således en fremtidsvisionær HR-platform. SAP SuccessFactors er markedsledende indenfor HCM-løsninger og har mere end 6.700 kunder med over 100 millioner brugere, som dagligt foretager mere end 650 millioner transaktioner i mere end 200 lande.

Læs mere SAP SuccessFactors her