Træfpunkt HR 2020 aflyses

Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at vi i samråd med flere af vores hovedsponsorer har valgt at aflyse Træfpunkt HR 2020. Årsagen skal ses i lyset af udviklingen i Coronasituationen, en generel bekymring i branchen og det altoverskyggende hensyn til sikkerheden blandt alle besøgende, udstillere, talere og personale under de nuværende forhold.

Det er med blandede følelser, at vi har truffet denne beslutning. På den ene side er vi virkelig ærgerlige over at aflyse året vigtigste HR-begivenhed for første gang i 21 år, men samtidig er vi overbeviste om, at det er den helt rigtige og mest ansvarlige beslutning, vi træffer i den nuværende situation.

Vi mener ikke, at det er ansvarligt at flytte Træfpunkt HR i sin nuværende form til et andet tidspunkt i 2020. I stedet arbejder vi på nuværende tidspunkt på muligheden for at afholde et digitalt Træfpunkt HR 2020 med en række forskellige online Keynotes-indlæg, udstiller-indlæg og produkt demoer.

Vi håber på forståelse for beslutningen og glæder os til at vi kan mødes på Træfpunkt HR i 2021.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bliv udstiller 2020

Siden år 2000 har vi sat de danske HR-ansvarlige stævne på messen
Træfpunkt HR en gang om året. I 2018 lagde mere end 1800 HR-folk vejen forbi messen, og med nye spændende tiltag for både udstillere og besøgende forventer vi et lige så stort fremmøde i år.

Hvorfor blive udstiller?

På messen mødes de HR-ansvarlige for at netværke, opnå ny inspiration og få et overblik over de mange HR-produkter og services, der findes på markedet. Alle disse aktiviteter tiltrækker HR-

folket – for det hele fås samlet under et tag. Det giver dig en unik mulighed for at møde din målgruppe og skabe interesse for din virksomheds produkter. 

Vi håber, at vi kan byde jer velkommen som udstiller på Træfpunkt HR® 2020.

Se standpriser, eksempler på stande og udstillerpakkens indhold her

 

Hvem besøger messen?

 

Se standpriser, eksempler på stande og udstillerpakkens indhold her