BrancheNyt

19.06.2024

Sådan når I ligeløn

Efter årtiers tilløb er ligeløn for alvor kommet på dagsordenen. Når EU’s løngennemsigtighedsdirektiv udmøntes i dansk lov i juni 2026, vil det komme endnu mere i fokus. Men gør man det rigtigt, behøver ligeløn ikke være hverken dyrt eller svært. Ofte handler det blot om sund forretningsførelse og at indføre en bedre praksis – en praksis som i øvrigt snart vil blive lovpligtig.
29.05.2024

Fremskridt - men vi er langt fra i mål

På trods af fremskridt mod mere inkluderende arbejdspladser har 41% af LGBTQI+-arbejdere oplevet diskrimination, hvilket har fået 29% til at sige op. Medarbejdere kræver, at arbejdsgivere tager både offentligt og privat ansvar for LGBTQI+-spørgsmål, men bliver ofte frastødt af tokenisme.
15.05.2024

Den årlige medarbejderundersøgelse er moden til skrotbunken

Du har sikkert hørt det igen og igen: Teknologien udfordrer brancherne, og det er på høje tid, at vi omfavner denne udvikling. Dette er en fantastisk tanke, men hvordan kan vi omsætte den til virkeligheden? Tiden er inde til at skrotte den årlige medarbejderundersøgelse og tænke nyt om, hvordan vi måler virksomhedskultur og vurderer de ansattes tilbagemeldinger.
07.03.2024

De unge tager emojis med ind på arbejdspladsen

Stort set alle gør i dag brug af emojis, men det er ikke kun i privaten - for emojis har i den grad også indtaget arbejdspladserne, viser ny undersøgelsen gennemført af Norstat for Business Danmark.
22.02.2024

CatalystOne Solutions opkøber Employee Engagement og Puls-måling software-leverandøren Populum

En af Nordens førende leverandører inden for Human Capital Management (HCM)-software, CatalystOne Solutions, har opkøbt den svenske Employee Engagement software leverandør Populum.
21.02.2024

Danske lønmodtagere prioriterer markant anderledes

Ny stor international undersøgelse blandt lønmodtagere i 34 lande, afslører bemærkelsesværdige forskelle i danske lønmodtageres holdninger og ambitioner i forhold til deres globale kolleger. Livskvalitet og harmonisk balance har for danskerne en langt højere prioritet end karrieren.
07.02.2024

Flydende arbejdspladser skaber samarbejde: Sådan undgår vi siloer

Siloer skaber et statisk arbejdsmiljø, som fastlåser forældede strukturer og forhindrer spirende samarbejde, trivsel og produktivitet.
30.01.2024

Fra opblomstring til midlertidig udfordring

Et to-årigt perspektiv på det danske arbejdsmarked (2022-2023) viser, at der i perioden var en tilbagegang af det samlede antal jobopslag i Danmark, men der er optimisme at spore, siger erhvervspsykolog.
25.01.2024

Op mod halvdelen af arbejdsstyrken ville overveje lønnedgang for mere fleksibilitet

Hays Danmark beskæftiger sig med rådgivning og specialistrekruttering, og har i en nylig undersøgelse søgt at besvare, hvordan fremtidens arbejdsplads vil komme til at se ud.
24.01.2024

Skal vi glæde os eller frygte 2024?

Hvad kommer HR til at fokusere på i 2024? Lad os starte med at få en bedre indsigt i 2024 ved at kigge på, hvad de større konsulenthuse siger om perspektiverne for 2024 og 2025. De fleste analyser ser ud til at være enige.
15.01.2024

Talentech vinder udbuddet om at levere Nordens største rekrutteringsløsning til den danske stat

Talentech blev valgt som den bedste leverandør, til at levere Nordens største digitale rekrutteringssystem til staten. Dette blev besluttet, efter Talentech først blev kvalificeret som udbyder i det offentlige udbud og sidenhen vandt udbudsrunden.
10.01.2024

8 råd til øget fastholdelse af dine medarbejdere

Der vil aldrig være en fast formel på at fastholde sine talenter, da alle motiveres af forskellige faktorer og tiltag. Men en arbejdsplads hvor medarbejderne bliver hørt, føler at de udvikler sig, og at de arbejder et sted med gode værdier vil have et stort forspring i fastholdelsen af sine talenter.
09.01.2024

Den Digitale Transformation: HR’s gyldne alder

HR har tidligere været en ofte overset, undervurderet og underprioriteret del af mange virksomheder. De var en administrativ del af virksomheden, med et begrænset ansvar for rekruttering, afskedigelser og gennemførsel af den årlige MU samtale, uden meget indflydelse eller ansvar… Men sådan er det heldigvis ikke længere!
05.12.2023

Tag førertrøjen på - HR kender de nye regler om tidsregistrering bedst

Kommende regler om registrering af arbejdstid fylder i øjeblikket meget i pressen og i HR-afdelingerne. Mange steder handler snakken om, hvilket system eller metode der skal indføres, og denne ”tekniske” snak er selvfølgelig også relevant. Her bør HR helt sikkert være med.
22.11.2023

Arbejde eller hvile – hvordan skelner du?

Med de nye regler om registrering af arbejdstid på vej er vi pludselig begyndt at fokusere på, hvad der tæller som arbejdstid, og hvad der ikke gør.
08.11.2023

Top 7 over skjulte omkostninger ved ikke at digitalisere HR

Ny forskning fra SD Worx viser, at 58% af de europæiske virksomheder indrømmer, at de stadig har lang vej igen, når det gælder om at tilbyde deres medarbejdere en fantastisk digital oplevelse.
08.11.2023

CSRD og HR’s nye rolle

CSRD er et banebrydende nyt direktiv, der vil ændre måden virksomheder taler om og rapporterer på deres bæredygtighedsindsats. Ved at indføre fælles rapporteringsstandarder opfordrer direktivet virksomheder til at adressere miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige spørgsmål på en holistisk måde – hvilket også inkluderer oplysninger om arbejdsforhold, sygdom, ligestilling og mange andre punkter, der er direkte relateret til HR.
06.11.2023

Mange unge bliver højst to år i samme job

Det danske arbejdsmarked er bygget op omkring flexicuritymodellen, hvilket blandt andet betyder, at vi skifter job langt hyppigere, end man gør i mange andre lande. Men kigger vi på alderssegmentet er der signifikant mere jobmobilitet blandt unge sammenlignet med ældre.
06.11.2023

Sådan forebygger I skærmøjne og optimerer produktiviteten

I denne artikel vil vi se nærmere på, hvorfor skærmøjne er en trussel mod medarbejdernes præstation, trivsel og sundhed. Samt hvordan både arbejdsplads og medarbejdere bør og kan tage ansvar for at forebygge dette problem. Der kan nemlig gøres langt mere end skærmbriller.
25.10.2023

HR’s nye mandat: Bæredygtighed I CSRD-æraen

Virksomheder i dag evalueres ikke kun ud fra deres evne til at skabe et overskud; deres miljømæssige og samfundsmæssige påvirkning er også under luppen – men hvad skal man vurdere det ud fra. EU har indført et Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), for at opnå større transparens i ESG- og bæredygtighedsrapporteringen. Konsekvensen af dette direktiv, berører mange virksomheder, på tværs af mange fagområder, heriblandt HR.
23.10.2023

Syv citater vi ikke vil glemme fra Træfpunkt HR

Træfpunkt HR bød på mere end 2.000 besøgende, 140 stande, HR-prisen til Salling og højaktuelle keynotes under overskrifterne mangfoldighed, rekruttering og fleksibilitet. Se her, hvilke særlige citater, som gæsterne har taget med sig hjem.
06.10.2023

Årets vinder af HR-prisen 2023

Salling Group gik i samarbejde med HK Handel i 2022 forrest med ’den gode tone’ på dagsordenen i alle landets butikker gennem kampagnen ’Hold den gode tone’. Kampagnen spredte sig ud i alle kroge med den klare, uomtvistelige opfordring til kunder om at huske den respektfyldte relation og medmenneskelige ordentlighed over for butikkernes medarbejdere under indkøbene.
07.09.2023

Engagement bør være lige så interessant som aktiekursen

Medarbejdernes motivation er forretningskritisk. Resultatet af motiverede medarbejdere kan måles både på top- og bundlinjen.
04.09.2023

HR-prisen 2023: Her er årets nominerede virksomheder!

For 24. gang uddeler DANSK HR den anerkendende HR-pris påTræfpunkt HR i Øksnehallen. Mød de tre nominerede virksomheder.
21.08.2023

Dine ansøgere vil gerne arbejde hjemmefra

Hjemmearbejde giver jobglæde. I denne artikel ser vi på, hvorfor dygtige medarbejdere gerne vil arbejde hjemmefra – og hvilke fordele og ulemper, der er ved det.
07.08.2023

De mest attraktive arbejdspladser i Danmark for business-studerende

Universum Student Survey 2023: Business-studerende vil arbejde i banker eller det offentlige. De ønsker sig fleksible arbejdstider og bedre work/life balance.
07.06.2023

Få gode kort på hånden i fremtidens employer branding

Vi lever i en tid med store omvæltninger på arbejdsmarkedet. Danskerne skifter oftere jobs, og vi har mangel på arbejdskraft. Rekruttering og fastholdelsesinitiativer kan på flere måder minde om at spille kort. Hvem har den gode hånd?
07.06.2023

Danske virksomheder vil løse arbejdskraftmangel med mere employer branding - og den skal være mere datadreven

65 pct. af alle danske virksomheder er pessimistiske og forventer, at det bliver sværere at rekruttere medarbejdere de næste 12 måneder.  Til gengæld er Employer branding højt prioriteret i 80 pct. af alle danske virksomheder mod 70 pct. på globalt plan.
16.05.2023

De største HR-trends i 2023

Langt de fleste brancher har behov for fornyelse og udvikling for at følge med tiden og forblive relevante. Det samme er gældende med HR. Men det kan sommetider være svært at følge med i alle de nye trends, der sker inden for ens felt, når der samtidig er mange arbejdsopgaver, som skal krydses af i det daglige.
04.05.2023

2023: Året, hvor HR og marketing (bør) slå sig sammen

Marketing og HR har mere til fælles, end både HR- og marketing-fagfolk lige gik og troede. Faktisk har de to discipliner en meget ens mission på trods af, at de henvender sig til vidt forskellige målgrupper og har vidt forskellige kunder.
18.04.2023

Datadrevet HR hjælper din virksomhed med at træffe klogere beslutninger

Der er én ting, der ultimativt afgør, om en virksomhed når sine mål. Målsætningerne om vækst, profit og salg bliver kun indfriet, hvis der er motiverede medarbejdere til opnå dem. Det gør ikke blot dine medarbejdere vigtige. Det gør dem uundværlige.
28.03.2023

Verden er i forandring og HR må følge med!

Der hersker vist ingen tvivl om at verden er i forandring og har været det i de seneste par år. Blandt de mange ændringer, som har påvirket og udfordret HR, kan vi nævne inflationen der har skabt højere forventninger til lønninger, i en tid hvor mange virksomheder føler sig presset på grund af øget omkostninger ved at drive forretning (energi, transport etc.).
07.02.2023

Ny undersøgelse om tidsspild i betalt arbejdstid, viser overraskende resultater

Coronapandemien ruskede gevaldigt op i strukturer på arbejdspladser verden over. Det anbefalede antal samlede mennesker i samme rum, blev sat drastisk ned -og pludselig blev arbejdspladser tvunget til at sende sine medarbejdere hjem. Hjemmekontoret blev det nye sort, og det har stadig et fast tag i mange arbejdspladser, selvom pandemien er ovre.
19.01.2023

Trods stor udfordring i branchen har Accenture rykket kønsbalancen

Under hver tredje stilling i it-branchen er besat af en kvinde, og kigger man 10 år tilbage, har udviklingen i kønsbalancen været i stilstand. Men i konsulent- og teknologivirksomheden Accenture er det lykkes at rykke positivt ved kønsbalancen på få år.
23.11.2022

Tag fortiden med ind i fremtiden

DANSK HR har rundet en milepæl, nu hvor vi skriver november 2022. DANSK HR har rundet 30 år, og er stadigvæk den største organisation i Danmark, der udelukkende har fokus på at støtte og udvikle HR i de danske virksomheder og organisationer. Målet er at afdække og vise de store muligheder, som HR har for at skabe trivsel, team- og individuel udvikling og ikke mindst optimere samarbejdet, som øger konkurrenceevnen og performanceresultaterne.
26.10.2022

Quiet Quitting: Nyt fænomen eller blot en NY betegnelse for et gammelt problem?

I 2022 har hashtags såsom #quietquitting nået op mod 3,5 millioner visninger på Tik Tok. Adskillige brugere på det sociale medie har slået sig op som eksperter i karriererådgivning og har samlet mange tusinde følgere om det omdiskuterede fænomen: Quiet Quitting. Disse ”eksperter” ser ud til at have stor succes med at engagere følgere – i en tid, hvor mange virksomheder i kølvandet på corona kæmper med at holde deres medarbejdere engageret.
26.10.2022

”Farsel” på arbejdspladsen - Når HR tager stilling til ligestilling

Hos en af landets store produktionsvirksomheder, Schneider Electric, indfører man nu 24 ugers betalt barselsorlov til fædre, mødre og medforældre. Målet er bedre trivsel og større ligestilling. Barsel skal være en lige ret for alle uanset branche eller økonomi, siger HR-direktør hos Schneider Electric, Charlotte Lei-Barnewitz.
21.09.2022

Never underestimate the power of a smile – even if it is a virtual one

I was not surprised to read that Gartner predicts 75% of all HR inquiries by 2023 will be initiated through conversational AI platforms. After all, like many in the industry, I’ve seen first-hand how over time the adoption of chatbots provided welcome relief to HR personnel by solving common day-to-day employment-related questions for the organization’s staff. HR is undergoing its own digital transformation with advances in AI providing a natural step forward in this evolution, but how far can we go? And what forms will it take?
06.09.2022

Sådan bliver intelligent automation til følelsesmæssig automation

Teknologien udvikler sig i en rivende fart, og maskiner bliver mere livagtige og bedre til at føre samtaler for hver dag, der går. "Digitale mennesker" benytter nu en kombination af AI, machine learning, naturlig sprogbehandling og ansigtsgenkendelse til at gennemføre dybe og omfattende interaktioner med rigtige mennesker. Disse digitale mennesker vil snart komme til at spille en central rolle i den intelligente automatisering af virksomheder, som vil holde fast i en personlig og følelsesmæssig relation til kunder og medarbejdere.
24.08.2022

De tre største opgaver for ledere og HR-ansvarlige på den hybride arbejdsplads

Der er store fordele at hente for både medarbejdere og arbejdspladser i den hybride model. Det står klart når vi rådgiver fremsynede virksomheder der har investeret tidligt i transformationen til hybridarbejdet. Men der er også udfordringer vi skal tage hånd om for at sikre tilknytning, god ledelse, sammenhængskraft og stærk kultur. Vi gør status over den første tid med hybridarbejdet, og giver et bud på de opgaver der ligger foran det næste halve år.
05.08.2022

LMS365 Freemium - Læring tilgængelig for alle

Skab en tilgængelig og engagerende læringskultur der tiltrækker, fastholder og udvikler talenter. LMS365 Freemium tilbyder en læringsplatform, der uden problemer integreres med dit nuværende Microsoft-miljø og giver mulighed for at opgradere sikkert og nemt efterhånden som din virksomhed vokser.
12.07.2022

4-dages arbejdsuge

Hvis vi ser tilbage til 1915, arbejdede danskerne hele 60 timer om ugen, hvilket lyder fuldkommen uhørt når vi tænker på arbejdstid i 2022. Siden 1915 har vi gradvist arbejdet færre og færre timer, hvor ændringerne har været små og med mange år imellem. For første gang i mere end 30 år, sker der noget drastisk ved måden vi anskuer arbejdstid på.
01.06.2022

Bag enhver succesfuld virksomhed står en engageret medarbejderstab

Det kan være en udfordring at få det fulde overblik over medarbejdernes trivsel. Men hvis det lykkes, stiger både produktiviteten og indtjeningen. Det er dét, Winningtemps digitale platform er sat i verden for: En løbende måling af trivslen, så virksomhedens ledelse omgående kan sætte ind, hvor der er behov for forbedringer. Vi giver ordet til HR Business Partner Andreas Fredslund, som driver McDonalds’s restauranter i Danmark:
16.05.2022

Understanding the Differences Between an HCM, LMS and LXP

Driven at first by digital transformation, the astounding growth of the learning technology market is now fueled by new realities facing the workers and workplaces, the importance of connecting people to each other and, crucially, a need to link skill building to business performance.
19.04.2022

What’s a Learning Experience Platform? Your Learning Technology FAQs Answered

We know the processes and demands of L&D and HR are changing — as professionals, we hear it everywhere. The skills gap is growing, technological advancements are displacing workers, AI continues to change the way teams operate, and the list goes on. And all the while, expectations for learning leaders continue to grow.
05.04.2022

Sådan øger du medarbejdertilfredshed, gennem vagtplanlægning

Medarbejdertilfredshed er afgørende for din forretning. Tilfredse medarbejdere er mere produktive, yder en bedre kundeservice, bidrager ofte til øget omsætning og bliver længere i deres job. Læs hvordan vagtplanlægning kan hjælpe jer.
23.03.2022

Tiden er moden til en bæredygtig HR-strategi

Med den første bæredygtighedsrapport af sin slags har et HR-bureau vist, hvordan branchen kan arbejde både strategisk og lavpraktisk med efterlevelsen af FN’s verdensmål.
21.03.2022

Lønmodtagere: Covid-19 har gjort vores arbejdsliv mere fleksibelt

I næsten to år har pandemien hærget danskernes arbejdsliv, og tvunget dem til at arbejde hjemmefra. Det har uden tvivl været en kæmpe udfordring for mange – men det har også givet os en fleksibilitet, som vi i den grad efterspørger, viser ny undersøgelse gennemført af Userneeds for Business Danmark.
25.01.2022

5 Steps To Building An Effective People Strategy

For many organizations, whether large or small, a properly-implemented ‘people strategy’ can help grow their business and take their work to the next level. We discussed the argument and required thinking behind formulating a people strategy with Personio’s Chief People Officer*, Ross Seychell.
14.01.2022

Do’s and Don’ts, der sikrer en succesrig medarbejderonboarding-strategi

Ud over de mange udfordrende ændringer i vores daglige liv, har COVID-19-pandemien også ført til en stor ændring på arbejdsmarkedet, som mange eksperter spekulerer på, vil blive permanent.
11.01.2022

De vigtigste HR-trends i 2022

Få af os havde i vores vildeste fantasi forestillet sig de sidste to års begivenheder. Tanken om, at en global pandemi kunne påvirke verdenssamfundene og vores dagligdag i så høj en grad, var ganske enkelt utopi for de fleste mennesker og organisationer før 2020.
13.12.2021

Mentimeter - Growing the business, maintaining the culture

Founded in Stockholm in 2014, with customers in 123 countries across the globe, Mentimeter is an interactive presentation platform that transforms conventional presentations into interactive experiences where everyone’s voice is heard.
06.12.2021

Holistiske systemer med medarbejderen i centrum er nødvendige for moderne agile virksomheder

Hvis coronapandemien har lært os noget, så er det, hvor vigtigt det er hurtigt at kunne omstille sin virksomhed, og at kompetenceudvikling er altafgørende for, at dette kan lykkes.
23.11.2021

Moment-stifter takker af efter 24 års vækstrejse

Direktør og stifter Morten T. Højberg stopper efter eget ønske i sin stilling ved udgangen af 2021 - efter 24 år i spidsen for Danmarks største vikarbureau, Moment.
27.10.2021

Har du ansat en Employee Experience Manager?

Employee Experience er mere end et smart buzzword inden for ledelse. Flere globale virksomheder har for længst ansat en Employee Experience Manager, Herhjemme har Danmarks største nyhedsbureau, Ritzaus Bureau, påbegyndt deres Employee Experience proces.
25.10.2021

Kolossal vækst i vikarbranchen - virksomheder søger efter arbejdskraft hos vikarbureauerne

Da Covid-19 lukkede ned i det tidlige forår af 2020, trak der mørke skygger ind over det danske arbejdsmarked. Mange frygtede, at Danmark og hele verdenen var på vej ind i en økonomisk deroute med dertilhørende stigende ledighed.
20.10.2021

5 Ways People Workflow Automation is Changing the Future of HR

People Workflow Automation changes the way people work by getting your apps and your people ‘talking.’ And, from an HR perspective, that is the beginning of an endless world of possibilities for productivity and focus on your people.
27.09.2021

The Place To Meet If HR Matters To You - Europe’s most action-packed HR event

In 2019, Personio presented H.U.G, the very first HR Happening in Munich with over 500 in attendance. Due to the circumstances of the Covid-19 pandemic, though, a completely-digital and international event appeared on the horizon: H.U.G Digital!
01.09.2021

Direktørskifte

Talentech har på få år opnået en førende position på det skandinaviske marked. Fra den 1. september 2021 indtager de også rollen som det gode eksempel i klassen, når de ansætter en ung talentfuldt kvindelig erhvervsleder i direktørstolen.
18.08.2021

Productivity, Culture, and Focus at Risk: The Expensive Consequences of Post-Pandemic Work

Throughout 2020, companies tended to have one thing on their agenda: putting out fires. In this role, HR excelled and became adept at handling these complex and ever-changing challenges. That said, a consequence was that strategy often fell by the wayside -- and now we are seeing it take its toll. Companies are facing higher turnover and declining productivity en masse.
10.08.2021

Fremtidens talenter er ikke nødvendigvis dem med flest kompetencer

Med pandemien har vi sagt farvel til mange rutiner og strukturer. Arbejdsgange er blevet digitaliseret, og det har skabt et nyt behov - et behov for at tage ansvar og være selvkørende på hjemmekontoret.
03.08.2021

Dansk vikarbureau bliver nordisk aktør

Vikar- og rekrutteringsbureauet Moment blev i starten af 2021 solgt til kapitalfonden Axcel, og sidenhen er fulgt en række opkøb i form af danske selskaber som TeamVikaren, Personalebørsen, Protemp, Chabber og JobInWest. Den 2. juli kommer endnu et selskab ind under Moment Group - denne gang er der tale om en af de allerstørste udbydere af fleksible bemandingsløsninger i Norge og Sverige, Eterni Group. Med opkøbet vil Moment Group blive en af de førende aktører i Norden inden for fleksibel bemanding.
09.06.2021

Reduceret administration for SMVere med behov for vagtplanlægning og løn

Konsulenthuset Azets og IT-virksomheden Planday har indgået et strategisk samarbejde om en all-round it-løsning, der skal frigøre små og mellemstore virksomheders tid ved at øge fleksibiliteten og fjerne administrative tidsrøvere samtidig med at muligheder for fejl reduceres markant
11.05.2021

Nordomatic styrker strategisk fokus på medarbejdere og kultur

Med afsæt i FN’s Verdensmål ansætter den nordiske smart building-koncern danske Nana Dierks i en nyoprettet stilling som Group Head of People & Culture. Den strategiske ansættelse sker for at understøtte virksomhedskulturen på tværs af koncernen - og med ambitionen om at styrke fastholdelse, udvikling og tiltrækning af nøglemedarbejdere gennem Nordomatic Academy
05.05.2021

Moment Group køber endnu en virksomhed

Vikar- og rekrutteringsbureauet Moment blev i efteråret 2020 solgt til kapitalfonden Axcel. Og strategien er klar: Gennem opkøb og organisk vækst skal Moment indtage rollen som markedsleder inden for fleksible bemandingsløsninger i Danmark og senere i Norden.
21.04.2021

Talentsoft og Cegid indleder eksklusive forhandlinger om opkøb

Virksomheden Cegid, der har specialiseret sig i business management-løsninger, styrker nu sin position inden for HR-løsninger med overtagelsen af Talentsoft, der er specialist i cloud-baseret Talent Management. Den nye enhed bliver én af Europas største inden for en hurtigtvoksende sektor, og det baner vejen for yderligere ekspansion både i Europa og globalt.
07.04.2021

The Place To Meet If HR Matters To You

This year, we’re ready for round two and to take things to a new level. Personio is proud to present H.U.G Digital -- Your Virtual HR Experience on May 18th and 19th, 2021. This completely free event is here to help change the way you attend HR conferences.
22.02.2021

How Personio Is Helping European SMEs Unlock HR’s Productive Potential

How Personio’s mission to Enable Better Organizations has been bolstered by a recent $125M Series D funding round, and its plans to address the challenges facing the future of HR.
16.02.2021

Endnu en virksomhed til Moment

”For Moment et det afgørende på bedst mulig måde at skabe synergi mellem teknologi og mennesker, og med opkøbet af Chabber positionerer vi os yderligere på det punkt og styrker vores stilling som markedets stærkeste,” fastslår Morten Højberg.
11.01.2021

Nyt online spil tager kampen op med udfordringerne ved høj personaleomsætning hos danske virksomheder

Start-up-virksomheden Knowie så dagens lys i foråret 2020, hvor den lancerede sit nye online spil, et sjovt og underholdende digitalt værktøj, der kan anvendes i forbindelse med opstartsprogrammer for nye medarbejdere i virksomheden eller til at styrke, udvikle og forbedre sammenholdet hos eksisterende medarbejdergrupper.
26.11.2020

Axcel skaber en markedsleder i vikarbranchen

Sammen med ejerne bag TeamVikaren/PersonaleBørsen, Protemp og Moment skaber Axcel et markedsledende vikarbureau med 150 dygtige medarbejdere fordelt på 11 kontorer i Danmark.
19.10.2020

Headhunteren udfordres - AI sikrer et optimalt match mellem virksomheder og kandidater

Ny jobportal gør brug af kunstig intelligens og sikrer det optimale match mellem virksomheder og jobansøgere. Virksomhederne kan via målrettede kampagner nå såvel de aktive som de passive jobsøgende, og kandidater får blandt andet gennem en ansøgningsgenerator væsentlig lettere ved at sende og ikke mindst udarbejde en målrettet ansøgning.
08.06.2020

To år efter: GDPR tvinger HR til at opruste yderligere på sikkerheden

HR-branchen sidder på så følsomme data, at det kan have enorme konsekvenser, hvis de lækkes, siger compliance-rådgiver. HR-afdelinger bør passe særligt på ved outsourcing af sensitive dokumenter, viser flere sager.
10.01.2020

Ny jobportal bruger data til at nå kandidater, der ikke søger job

Sociale medier har overtaget en del at markedet fra jobportalerne som det sted. En ny jobportal, JobHub, forener de to verdener med udgangspunkt i data og når ud til en helt ny og større gruppe af kandidater.
02.09.2019

Microsoft Talent gør HR til en nøglespiller med signifikant forøget forretningsværdi

KPMG satser på Microsoft Dynamics 365 for Talent som en HR-platform, der er hurtig at komme i gang med, enkel at tilpasse og som har analyseværktøjer, der gør det muligt at agere proaktivt og synliggøre HR-indsatsen.