Medlemsportal

Medlemsportal

Mine sider

Alle medlemmer af DANSK HR har adgang til DANSK HR's medlemsportal. Når du er logget ind, har du mulighed for at gemme artikler og du har adgang til Mine sider, som du finder øverst til højre på hjemmesiden og i menuen til venstre her på siden.

Tilføj, find og fjern artikler fra Mine sider
Klik på bogmærk-ikonet, som sidder yderst til højre under billedet på den artikel, du vil gemme. Når bogmærket bliver blåt, er artiklen gemt i Mine sider.

For at fjerne en artikel fra Mine sider, går du til artiklen og klikker på bogmærket igen, så det bliver gråt. Artiklen er nu fjernet fra dine gemte artikler.

HR-artikelarkiv
DANSK HR har udgivet magasiner om HR siden 1992. Vi har gemt mange af artiklerne, der har været bragt, og det giver dig Danmarks største HR-artikelarkiv. I menuen Udgivelser finder du artikler fra HR-chefen og Ledelse i Udvikling.

Jura artikler
I DANSK HR's magasiner bringer vi ofte personalejuridiske artikler. For at gøre det nemt for dig at finde disse artikler, har vi samlet alle tidligere bragte personalejuridiske artikler under en menu.

HR-værktøjer
Få adgang til HR-værktøjer inden for områderne rekrutteringspolitik, fastholdelses- og udviklingspolitik samt fratrædelsespolitik. Her finder du HR-værktøjer, som du kan hente direkte fra medlemsportalen og bruge i HR-arbejdet. Værktøjerne bliver løbende udviklet og opdateret.

Webinarer
DANSK HR afholder hvert år ca. 12 HR/HR-jura webinarer, der er tilrettelagt inden for HR-området, så de er relevante for personer, der arbejder med HR. Alle webinarer optages og lægges på medlemsportalen, så du har mulighed for at se eller gense alle tidligere webinarer.