Det sker

Kursus (gratis for medlemmer)

Jura brush-up

Sted: DGI Byen, Tietgensgade 65, 1704 København V
Dato/tid: 27.11.2019 09:00 - 16:00

For de fleste HR-afdelinger fylder juraen med jævne mellemrum en del. Der skal siges medarbejdere op, nogle skal på barsel, ændringer skal varsles.  Udover alt den jura, der kan være svært nok, så dukker der også nye regler op, der skal læres og implementeres. De sidste par år har budt på GDPR-lovgivning og ny ferielov, og selvom vi ikke har forventninger om så store kommende regelsæt, så sker der hele tiden lovændringer og ny domspraksis, der får betydning for os.

Hvis du gerne vil have et jura Brush-up, hvor du bliver ført ajour med de nyeste regelsæt og den nyeste praksis, så har vi sammensat en kursus-dag, hvor vi gennemgår de seneste væsentlige ændringer på det ansættelsesretlige område.  Det præcise indhold vil blive justeret helt op til kursusstart, så vi får det allernyeste med.

Læs mere og tilmeld dig her

 

Modul 2, Certificate in Human Resources®

HR og egne udviklingsmuligheder

Sted: København
Dato/tid: 12.03.2020 09:00 - 16:00

Der stilles løbende krav til en organisation om at skabe værditilvækst og organisationsudvikling. Når HR skal matche dette, så er det nødvendig at HR også har en klar strategi for, hvordan den udfordre og ser sine egne udviklingsmuligheder. HR skal være på forkant og løbende retænke sin egen position og indflydelse samt optimere, så HR konstant udvikler sig til at være en professionel og strategisk vigtigt medspiller i værditilvæksten og egen udvikling.

Læs mere og tilmeld dig

Læs mere om Certificate in Human Resources® by DANISH HR

 

Modul 3, Certificate in Human Resources®

HR i et strategisk perspektiv

Sted: København
Dato/tid: 14.05.2020 09:00 - 16:00

Kan HR være med til at understøtte organisationens strategiske mål og kan effektiviteten ses og måles? Det er blot nogle af de spørgsmål, du får svar på under dette kursus, hvor vi sætter fokus på HR's evne som den strategiske partner inden for organisationsudvikling i din egen virksomhed.

Læs mere og tilmeld dig her

Læs mere om Certificate in Human Resources® by DANISH HR

 

The World HR Congress 2020

Exalting People Professionals: Explore, Expand and Excel

Sted: Colombo, Sri Lanka
Start: 06.07.2020 07:00
Slut: 08.07.2020 17:00

The World Federation of People Management Associations (WFPMA) inviterer til The World HR Congress 2020 i Colombo, Sri Lanka.

The World HR Congress 2020 er blevet afholdt siden 1986 og har været afholdt i 17 forskellige lande.

"The Chartered Institute of Personnel Management (CIPM) in collaboration with the World Federation of People Management Associations (WFPMA) is proud and privileged to present you the world’s most premier people event. We have aptly selected the theme: “Exalting People Professionals: Explore, Expand and Excel”. We will deliberate on digitalization, disruption, diversity and diligence with regard to the distinct dimensions of human resource management (HRM)."

Læs mere og tilmeld dig her