Den Nordjyske HR-konference 2024

Dato: Mandag den 9. september 2024
Tid: Kl. 08:00 - 15:45
Sted: Kunsten Museum of Modern Art Aalborg, Kong Christians Alle 50, 9000 Aalborg

Udvikl din HR-afdeling og den øvrige del af organisationen optimalt

På årets HR-konference har vi sat fokus på at udvikle HR med de tendenser, som tiden i øjeblikket kræver. Det er både på de nyeste HR-tendenser på områder som rekruttering, udvikling af organisationen og ikke mindst evnen til at skabe et miljø for optimal trivsel, og så selvfølgelig også områder, som bliver kraftigt berørt af AI.

Vi glæder os til at se dig og din HR-organisation på Kunsten mandag den 9. september 2024. Mød andre HR-personer og få også deres HR-viden med i dialogerne i løbet af dagen. Vi har sammensat et program, hvor du både kan se og høre konkrete virksomhedscases, og hvor deres erfaringer kommer dig og de øvrige deltagere til gode - for det vi gjorde godt og hvad kunne vi have gjort bedre. Du vil også møde andre som har undersøgt og indsamlet viden og data, som giver dig eksakte resultater, som du kan tage med hjem og implementere for at optimere dig og din HR-afdeling fremtidige HR-opgaver og resultater.

Tilmelding inden 8. august 1.195 kr. ekskl. moms, herefter er deltagerprisen 1.495 kr. ekskl. moms. Prisen er også inklusive Emilia van Hauen nyeste bog: Generationen der skal redde verden… med lidt hjælp fra os andre. Forstå hvordan de unge Z’ere skaber vores fremtid.

 

Earlybird pris: inden d. 8. august
1.195 kr. ekskl. moms
Deltagerpris:
1.495 kr. ekskl. moms

 

Tilmeld dig her!

 

Talere

Marie Claire Andsager, Lead Global Leadership Development – People and Organizational Growth, Grundfos

Mille Lund Jensen, Chief People Officer, ECIT Danmark

Berit Toft Fihl, cand.oecon., tidligere vicedirektør, St. Jørgen Holding, chef for public affairs, Lederne og chefkonsulent, DA

Jens Romundstad, Keynote speaker, tidligere adm. dir. Solartag og HR-direktør COOP. Modtager af CSR People Prize, CSR Æresprisen og HR Prisen

Stephanie Semay Bäckström, Director, Leadership & Team Development

Tue Galsgaard Krabbe-Juelsbo, Global Head of Talent & Leadership Development, LEO Pharma

Emilia van Hauen, sociolog, forfatter, foredragsholder og bestyrelsesmedlem.

Konferencier

Kirsten Louise Laursen, Head of Communications, RE-ZIP, og tidligere erhvervsjournalist

 

Kim Staack Nielsen, Working chairman, DANSK HR

 

Dagens programKl. 08:00: Registrering og let morgenbuffetKl. 08:25: Velkomst

v/ konferencier Kirsten Louise Laursen, Head of Communications, RE-ZIP, og tidligere erhvervsjournalist og Kim Staack Nielsen, DANSK HRKl. 08:30: Er der sammenhæng mellem vores emotionelle begavelse og god performance? 

v/ Mille Lund Jensen, Chief People Officer, ECIT Danmark

Hvordan understøtter emotionel begavelse vores evne til at performe bedre, og hvordan kan du som leder implementere det i din ledelsesform? Det giver Mille Lund Jensen et svar på.

 Kl. 9:00: Pause – mød de øvrige deltagere og del jeres HR-viden Kl. 9:20: Få jeres ledelsesudvikling koblet til realisering af strategien 

v/ Tue Galsgaard Krabbe-Juelsbo, Global Head of Talent & Leadership Development, LEO Pharma

Alt for meget lederudvikling har ingen effekt. Hverken for medarbejderne eller på bundlinjen! Tue Krabbe-Juelsbo sætter, med sin baggrund som både forsker og praktiker, fokus på moderne former for ledelsesudvikling der bedre svarer til den virkelighed de fleste ledere navigerer i til daglig: En masse kompromisser, både-og, og næsten paradoksale krav om at sikre både performance OG trivsel – strategisk udvikling og styr på driften samtidig.Kl. 10:00: Pause med forfriskningerKl. 10.20: Fra lokal til global superliga spiller. Hvad er god ledelse i Grundfos efter transformationen ”Organise to Pioneer”?

v/ Marie Claire Andsager, Lead Global Leadership Development – People and Organizational Growth, Grundfos

I denne præsentation vil jeg dele Grundfos' rejse fra en jysk virksomhed til en global organisation med fokus på det nye ledelsesakademi vi har skabt for at styrke vores ledere på alle niveauer.

 Kl. 11:10 PauseKl. 11:25: Hvordan kan ledelsesevaluering transformere organisationen?

v/ Stephanie Semay Bäckström, Director, Leadership & Team Development, Ennova 

Kravene til ledere ændrer sig over tid i takt med nye tendenser i omverdenen og virksomhedens kontekst, hvilket stiller nye krav til hvordan vi evaluerer ledere. Stephanie kommer ind på succesparametrene i en ledelsesevaluering, der fører til positiv udvikling af ledelse. Hun kommer ind på, hvordan selvindsigt og relationelle færdigheder er grundlaget for øvrige ledelseskompetencer og udvikling samt hvordan organisationen kan forudse en leders udvikling, før vedkommende siger op, stopper med at gøre fremskridt eller bliver fyret.

Kl. 12:05: FrokostKl. 13:05: Public Affairs i HR-øjemed.

I mange organisationer skal HR i stigende grad have blikket rettet imod omverdenen. Og her kan politisk interessevaretagelse (public affairs) blive et vigtigt element, som giver organisationer nye muligheder for at opnå indflydelse på politiske processer

 v/ Berit Toft Fihl, cand.oecon., tidligere vicedirektør, St. Jørgen Holding, chef for public affairs, Lederne og chefkonsulent, DA

Berit Toft Fihl har i en årrække arbejdet med politisk interessevaretagelse hos Lederne og i DA. Berit har stor erfaring med at fremme organisationers målsætninger i en kompleks verden, hvor mange aktører arbejder målrettet på at fremme egne målsætninger. Berit vil præsentere konkrete erfaringer samt ”tips og tricks” til hvordan din HR-afdeling kan komme til at præge omverdenen til fordel for virksomhedens eller organisations målsætninger.

 Kl. 13:35: De unge viser vejen til fremtiden – generation Z (digitalt indlæg)

v/ Emilia van Hauen, sociolog, foredragsholder, bestyrelsesmedlem og forfatter.

Fremtidens arbejdsplads og den hierarkiløse organisation er i gang med at blive defineret nu, hvor generationsskiftet er i fuld gang. Hvilket er ved at ændre alle arbejdspladser.

For Z'erne, der er de yngste på arbejdsmarkedet, er nemlig opdraget til ligeværd og forhandling. De udtrykker deres kreativitet og følelser. Søger en meningsfuld karriere med god work-life balance. De er samtidig den mest sårbare og fællesskabsorienterede ungegeneration nogensinde. Og så er det en særlig udfordring at lede, tiltrække og fastholde dem. Faktisk kan man godt glemme alt om at fastholde - det giver ikke mening for den generation. I stedet skal man tænke i tilknytning, som giver helt andre vilkår. Ved at forstå og lære af de unge NU, skaber man ikke blot en bro mellem alle medarbejdere i alle aldre. Man ruster sig også til fremtidens arbejdsplads og den nye form for ledelse, som snart bliver normen.

 Kl. 13:55: PauseKl. 14:15: Paneldiskussion om hvordan tiltrækker, udvikler og fastholde vi de yngre generationer – eller skal vi det?

Paneldeltagere:

Dorte Andersen, Head of People, People & Corporate Affairs, Telenor Danmark 

Rikke Alkert, Head of HR, Eurowind Energy A/S Kl. 14:45: Pause med forfriskningerKl. 15:05: Causeri om rummelighed og væredygtighed 

v/ Jens Romundstad, tidligere adm. dir. Solartag og HR-direktør COOP. Modtager af CSR People Prize, CSR Æresprisen og HR-Prisen.

Jens har i over et årti sat en reel bæredygtig agenda og vist sin kunnen i krydsfeltet mellem mennesker og forretning. Derudover er Jens uden nogen tvivl blandt dem med størst erfaring i at inkludere borgere fra randzonen af den stående arbejdsstyrke i danske virksomheder. Jens rammesætter S’et i ESG og forbinder emnerne socialt ansvar og strategisk rekruttering. Endda uden at det bliver kedeligt.

 Kl. 15.45: Tak for i dag
Konferencier Kirsten Louise Laursen og Kim Staack Nielsen, DANSK HR runder af

 

Tilmeld dig her!

 

Hovedsponsor: