HR-chefen

Danmarks eneste tidsskrift med 100 % fokus på human ressources


 

Livsfaser på arbejdspladsen,  Rekruttering i et rødt marked og Organisationer med et bæredygtigt formål er nogle af de temaer, magasinet HR-chefen sætter på agendaen i 2023.

I HR-chefen bliver du altid præsenteret for en lang række af aktuelle artikler inden for hele HR-feltet. Artiklerne bliver skrevet af  fagfolk, der ved, hvad de taler om, så her er mulighed for fordybelse i dit fag  eller din interesse. DANSK HR har siden 1992 udgivet HR-chefen.

En medlemsundersøgelse har vist, at læserne i gennemsnit bruger en time på at læse magasinet HR-chefen – det kan betragtes som et tegn på, at artiklerne er meget relevante.

Magasinet er bygget op om et tema, der varierer fra gang til gang, og derudover er der en lang række faste artikler, blandt andet aktuelt om jura fra Kromann Reumert, om skat og HR fra Vialto Partners, et HR-portræt, bogomtaler, nyeste forskning fra SDU og tre nye artikelserier: Organisationen som talentmiljø, HR & Lederudvikling samt Digital HR - nyt på området. HR-chefen udkommer seks gange om året: ultimo februar, april, juni, august, oktober og medio december.'

Kursuscenterguiden

HR-chefen indeholder også Kursuscentercenterguiden med oversigt over kursus- og konferencecentre i Danmark og Sydsverige. 

Kursuscenterguiden findes også onlinesøg direkte i den her

 

Læs artikel

Temaer 2022


Temaer 2023

Læs flere temaartikler fra tidligere udgivelser af HR-chefen