DANSK HR’s medlemspanel

Vi vil gerne løbende forbedre de ydelser, som vi tilbyder dig som medlem af DANSK HR. Derfor har vi etableret et medlemspanel. Som deltager i panelet bidrager du i det omfang, du har tid og lyst. Se, hvordan du bliver en del af panelet her.

Vi vil gerne understøtte HR-afdelingerne i arbejdet med sikre virksomhedens succes. For at være succesfuld er det nødvendigt, at du hele tiden er opdateret på ny HR-viden, har adgang til konkrete værktøjer og får ny inspiration til tidens trends og tendenser. Derfor er det vigtigt, at vi hele tiden optimerer de værktøjer, vi stiller til rådighed og deler den rette viden. Til at hjælpe os med arbejdet har vi et brugerpanel.

Ideen bag brugerpanelet er, at du som deltager får mulighed for at give os feedback på de materialer og produkter, vi stiller til rådighed og fortælle os, hvad der kunne gøre dit arbejde lettere. Samtidig gør du os klogere på dine - og din organisations - konkrete ønsker og behov for information.

Du bidrager kun i det omfang, du har tid og lyst!

Vi sender en invitation ud til deltagere i vores medlemspanel, når vi har en konkret case, vi gerne vil have dine input til.

I hver invitation fortæller vi mere konkret om casen, hvilke input vi har brug for, og hvordan vi sammen går til opgaven. Vi vil vurdere fra gang til gang, om vi skal mødes til en workshop, eller om vi kan nøjes med et møde på telefon eller virtuelt.

Som deltager i panelet, kan du således til- eller fravælge deltagelse fra case til case.

“Nogle gange er der blot tale om en hurtig feedback på et konkret produkt. Det kan vi klare med et kort telefoninterview. Andre gange inviterer vi en større gruppe ind til en halvdags-workshop. Det afhænger helt af emnet. Og vi inviterer kun panelmedlemmer, for hvem det er relevant at deltage. Vi udsender derfor altid nålestiks-invitationer, så vi ikke forstyrrer flere end højst nødvendigt.”

Marlene Karlshøj Fly, Head of Communication & PR

Hvordan bliver jeg en del af panelet?

Du kan tilmelde dig panelet her.

Klik på linket og udfyld formularen med dine kontaktinformationer.

Du får en bekræftelse på din tilmelding på mail, og herefter vil du modtage invitationer til konkrete cases, hvor vi har brug for dine input.