Hvorfor besøge Træfpunkt HR 2024?

Træfpunkt HR er årets største og vigtigste HR-event - d. 25. og 26. september. Du får mulighed for at blive opdateret på, hvad der rører sig i branchen, så her kan du blive inspireret og møde de mennesker og virksomheder, der går forrest med udvikling og resultater, samt de nye tendenser og trends.

 

Højaktuelle hovedtemaer - du ikke kan gå glip af 

I år sættes der særligt fokus på AI revolution i HR, Livslang karriere samt Regenerativ ledelse. Tre højaktuelle emner, der i dag og i fremtiden kommer til at stå øverst på HR-dagsorden.

AI-revolution i HR

AI-revolutionen inden for HR har ændret landskabet i arbejdsmarkedet markant. ChatGPT, Midjourney, Fireflies osv. skyder frem og mulighederne gennem AI er næsten utømmelige. Intelligente og lettilgængelige IT-værktøjer vil fortsat komme til at forme vores tilgang til driften af vores HR-processer.

På årets Træfpunkt HR har du mulighed for at fordybe dig i de store spørgsmål, når mennesker skal lære at tackle de udfordringer og muligheder, der venter forude i den uundgåelige AI-revolution.

Livslang karriere

Livslang karriere er et koncept, der understreger vigtigheden af kontinuerlig læring, udvikling og tilpasning i løbet af ens arbejdsliv. I stedet for den traditionelle opfattelse af en lineær karrierevej, hvor man starter i et job og stiger i hierarkiet over tid, fokuserer livslang karriere på fleksibilitet og tilpasning til skiftende arbejdsmarkedsbehov og teknologiske ændringer. Livslang karriere er særligt relevant i dagens dynamiske arbejdsmarked, hvor teknologiske fremskridt og globaliseringen hurtigt ændrer kravene til arbejdstagere.

Regenerativ ledelse

På Træfpunkt HR 2024 dykker vi i år ned i regenerativ ledelse. Det er en tilgang til lederskab, der stræber efter at skabe positive og bæredygtige resultater - ikke kun for virksomheden, men også for samfundet og miljøet som helhed. I modsætning til traditionelle ledelsesmodeller, der primært fokuserer på at maksimere overskud og vækst, søger regenerativ ledelse at genskabe, forny og styrke de ressourcer, den berører.

Ved at fokusere på langsigtet værdiskabelse og ansvarlig forvaltning af ressourcer søger regenerativ ledelse også for at efterlade en positiv arv for fremtidige generationer.

 

Tre gode grunde til at deltage på Træfpunkt HR 2024:

1. Et stærkt konferenceprogram

Det store konferenceprogram gør Træfpunkt HR noget helt særligt. Du kan nemlig deltage i en lang række GRATIS keynotes og foredrag. De giver dig unik viden og praktiske erfaringer, og opdaterer dig på de varmeste trends inden for HR og ledelse. Du får altså en overflod af inspiration og viden, som du kan omsætte til værdi i din virksomhed. Din eneste investering er din (dyrebare!) tid, det hele er nemlig gratis. Du sparer derfor tusindvis af kursus- og konferencekroner.

 

2. Mød din næste HR-leverandør

Du får inspiration til nye HR-løsninger til din organisation. Intet sted i Norden er så mange HR-leverandører nemlig samlet et sted, og de er klar til at hjælpe dig med at løfte HR-opgaverne på din arbejdsplads. Du kan let komme i dialog med din næste samarbejdspartner og på den måde spare dig selv og din virksomhed for en masse tid.
På Speakers Corner kan du begge dage høre udstillere holde interessante indlæg, og du kan overvære spændende paneldiskussioner.

3. Networking i hele HR-branchen

På Træfpunkt HR er hele HR-branchen samlet, og det er derfor en super mulighed for at pleje og udbygge dit netværk med nye og gamle kolleger fra branchen.

Er du alene om HR i din virksomhed, får du mulighed for at møde HR-ansvarlige fra andre virksomheder, som du kan sparre og udveksle erfaringer med. Er I flere i jeres HR-afdeling, er det oplagt at bruge dagen(e) som en teamudviklings- og inspirationsdag – del jer eventuelt op, så I kommer omkring flest mulige aktiviteter og foredrag, så I senere kan dele med hinanden, hvad I har lært, set og hørt.

Træfpunkt HR er for alle med interesse for HR. Vi lover dig, at det bliver to spændende dage fyldt med lærerige oplæg, interessante udstillere og mulighed for at pleje dit netværk. 

Træfpunkt HR er årets største og vigtigste HR-event. Du får mulighed for at blive opdateret på, hvad der rører sig i branchen, så her kan du blive inspireret og møde de mennesker og virksomheder, der går forrest med udvikling og resultater, samt de nye tendenser og trends.