5 hurtige grunde til, at du skal med på Træfpunkt HR 2021!

Træfpunkt HR er Danmarks ultimativt største og årets absolut vigtigste HR-event. Det er en helt unik mulighed for at blive helt opdateret på, hvad der rører sig i branchen. Her kan du blive inspireret og møde de mennesker og virksomheder, der går forrest med udvikling og resultater, de nye tendenser og trends.

Træfpunkt HR er for alle med interesse for HR, og vi lover dig, at det bliver to spændende dage fyldt med lærerige oplæg, interessante udstillere og rig mulighed for at pleje dit netværk. Hvis du ikke allerede har sat kryds i kalenderen den 22. og 23. september 2021, så skynd dig at læse vores fem hurtige om, hvad du får ud af at deltage på dette års Træfpunkt HR, og reservér datoen!

 1. En del af det, som gør Træfpunkt HR til noget helt særlig, er det store konferenceprogram. Gennem de to dage kan du deltage i en lang række GRATIS keynotes, aktiviteter og foredrag. De giver dig helt unik viden og praktiske erfaringer med hjem og opdaterer dig på de varmeste trends og de nyeste tendenser inden for HR og ledelse. Du får altså en overflod af inspiration og ny viden, som du direkte kan omsætte til værdi i din virksomhed. Da det er helt gratis, er din eneste investering din (dyrebare!) tid, og du sparer dermed tusindvis af kursus- og konferencekroner.

  I år byder vi på et særligt stærkt Keynotes-program med fantastiske talere fra både ind- og udland. Du kan bl.a. opleve Nordic HR Manager i Nestlé, Mikala Larsen, Læge, forfatter og ekspert i digital sundhed, Imran Rashid, kulturredaktøren fra Berlingske, Anne Sophia Hermansen, HR Direktør i IBM Danmark, Anne Marie Ravn, CEO & Futurist, Daria Krivonos og Associeret direktør, Thomas Geuken, begge fra Instituttet For Fremtidsforskning og Vice President, Head of People & Organizational Development​ i Alm. Brand, Tue Krabbe-Juelsbo.

 2. Hvis du skal helt op og gå forrest med udviklingen i din HR-afdeling, tilbyder vi også en unik mulighed for at få en dybere forståelse og nogle helt konkrete redskaber med hjem. På vores fire eksklusive master class dykker du sammen med førende eksperter ned i et spændende emne og bliver klædt på med ekspertviden til gavn for din organisation. I år kan du blandt andet lære, hvordan HR kan anvende kunstig intelligens med Peter Svarre, hvordan du arbejder med agil HR med Nick Holley, blive klogere på tillidsfuld ledelse med Karsten Mellon eller få indblik i ansættelsesvilkårene for Remote Workers med Kroman Reumert.

  Til en yderst attraktiv pris på bare 499 kr. får du altså helt konkrete værktøjer, du kan bruge direkte til gavn for virksomheden.

 3. Som en NYHED i år kan du deltage i fire eksklusive HR Talks. Her kommer du helt tæt på nogle af Danmarks førende eksperter. Hver HR Talk består af et mix af oplæg, dialog og sparring. Så her får du virkelig mulighed for at få input og inspiration til egne udfordringer.
  I år kan du vække din fremtidssans med Anne Skare Nielsen, prøve kræfter med støjfri ledelse med Bastian Overgaard, gå i dybden med arbejdsglæde i the new normal med Jon Kjær Nielsen og få input og inspiration til at stoppe følelsesforurening og skabe en mentalt sund arbejdsplads med Rikke Østergaard.

  Til en pris på bare 499 kr. kan du sikre dig en af de attraktive, begrænsede pladser på HR Talk.

 4. Først og fremmest får du unik inspiration til nye HR-løsninger til din organisation. Intet sted i Norden er så mange udstillere samlet et sted, og de er alle klar til at hjælpe dig med at løfte HR-opgaverne på din arbejdsplads. I stedet for at holde besværlige telefonmøder og bruge lang tid på at sammenligne forskellige tilbud og produkter kan du nemt og let komme i dialog med din næste samarbejdspartner. På den måde sparer du altså både dig selv og din virksomhed for en masse tid – mere effektivt kan vi ikke tilbyde dig det.

  Da flere af vores udstillere har særlige messetilbud, så der er også masser af penge at spare ved deltagelsen.

  Speakers Corner og Aktivitetsscenen kan du hele dagen igennem høre vores udstillere holde interessante, faglige indlæg. Du vil også kunne deltage i spændende paneldiskussioner og se produkt demoer. Fanger en eller flere af udstillerne din interesse, kan du efterfølgende tage den videre dialog med dem.

 1. På Træfpunkt HR er hele HR-branchen samlet, og det er derfor en fantastisk mulighed for at pleje og udbygge dit netværk med både gamle og nye kolleger fra branchen. Igen i år har vi skabt rigtig gode rammer, for at I kan connecte og catche up. Vi har indrettet to sofaområder og et særligt loungeområde, hvor I kan sidde uforstyrret og nyde en kop gratis kaffe sammen. Derudover uddeler DANSK HR igen i år HR-prisen til en virksomhed, der har ydet en ekstraordinær HR-indsats, så du får mulighed for at blive hylde vinderen sammen med dine kolleger fra branchen.

  Er du alene om HR i din virksomhed, får du her en unik mulighed for at møde HR-ansvarlige fra andre virksomheder, som du kan sparre og udveksle erfaringer med. Er I flere i jeres HR-afdeling, er det oplagt at bruge dagen(e) som en teamudviklings- og inspirationsdag – del jer eventuelt op, så I kommer omkring flest mulige aktiviteter og foredrag, så I senere kan dele med hinanden, hvad I har lært, set og hørt.

Efter to dage med fejring af HR-branchen, er vi sikre på, at du vender hjem med masser af ny læring og viden. Når du har besøgt Træfpunkt HR, talt med eksperter og set de nyeste tendenser, er der ingen tvivl om, at du vender tilbage til din arbejdsplads med fornyet motivation, gåpåmod og inspiration til, hvordan du kan optimere organisationen gennem nye HR-tiltag.

 

 

Vi overholder naturligvis alle myndigheders retningslinjer. Vi følger nøje udviklingen, og tilpasser løbende vores forholdsregler tilsvarende.

For at undgå kø ved indgangen, så der kan holdes god afstand, opfordrer vi til, at du forhåndstilmelder dig her