Tre gode grunde til at besøge Træfpunkt HR 2022

Træfpunkt HR er årets største og vigtigste HR-event. Du får mulighed for at blive opdateret på, hvad der rører sig i branchen, så her kan du blive inspireret og møde de mennesker og virksomheder, der går forrest med udvikling og resultater, samt de nye tendenser og trends.

Her får du tre gode grunde til at deltage på Træfpunkt HR 2022:

1. Et stærkt konferenceprogram

Det store konferenceprogram gør Træfpunkt HR noget helt særligt. Du kan nemlig deltage i en lang række GRATIS keynotes og foredrag. De giver dig unik viden og praktiske erfaringer, og opdaterer dig på de varmeste trends inden for HR og ledelse. Du får altså en overflod af inspiration og viden, som du kan omsætte til værdi i din virksomhed. Din eneste investering er din (dyrebare!) tid, det hele er nemlig gratis. Du sparer derfor tusindvis af kursus- og konferencekroner.

I år byder vi på et stærkt Keynotes-program med fantastiske talere fra ind- og udland. Du kan blandt andet opleve, forfatter, erhvervskommentator og boganmelder samt Cand. Oecon fra AU Henrik Ørholst, Professor of Occupational Psychology at Hult International Business School (Ashridge) Lee Waller, forfatter samt ejer af Point of HR Maya Drøschler og Professor i psykologi v. Aalborg Universitet Svend Brinkmann samt mange flere – se det foreløbige program her.

Hvis du vil gå forrest med udviklingen i din HR-afdeling, har du i år mulighed for at få en dybere forståelse og nogle konkrete redskaber med hjem. På vores to HR Explorer sessions får du mulighed for at dykke ned i et spændende emne sammen med førende eksperter og blive klædt på med ekspertviden til gavn for din organisation.

2. Mød din næste HR-leverandør

Du får inspiration til nye HR-løsninger til din organisation. Intet sted i Norden er så mange HR-leverandører nemlig samlet et sted, og de er klar til at hjælpe dig med at løfte HR-opgaverne på din arbejdsplads. Du kan let komme i dialog med din næste samarbejdspartner og på den måde spare dig selv og din virksomhed for en masse tid.
På Speakers Corner kan du begge dage høre udstillere holde interessante indlæg, og du kan overvære spændende paneldiskussioner.

3. Networking i hele HR-branchen

På Træfpunkt HR er hele HR-branchen samlet, og det er derfor en super mulighed for at pleje og udbygge dit netværk med nye og gamle kolleger fra branchen.

Er du alene om HR i din virksomhed, får du mulighed for at møde HR-ansvarlige fra andre virksomheder, som du kan sparre og udveksle erfaringer med. Er I flere i jeres HR-afdeling, er det oplagt at bruge dagen(e) som en teamudviklings- og inspirationsdag – del jer eventuelt op, så I kommer omkring flest mulige aktiviteter og foredrag, så I senere kan dele med hinanden, hvad I har lært, set og hørt.

Træfpunkt HR er for alle med interesse for HR. Vi lover dig, at det bliver to spændende dage fyldt med lærerige oplæg, interessante udstillere og mulighed for at pleje dit netværk. Sæt kryds i kalenderen den 5 og 6. oktober 2022 og tilmeld dig her.