Hvorfor besøge Træfpunkt HR 2022?

 

Træfpunkt HR er årets største og vigtigste HR-event. Du får mulighed for at blive opdateret på, hvad der rører sig i branchen, så her kan du blive inspireret og møde de mennesker og virksomheder, der går forrest med udvikling og resultater, samt de nye tendenser og trends.


Højaktuelle hovedtemaer - du ikke kan gå glip af 

I år sættes der særligt fokus på digitalisering & AI, kompetenceudvikling samt bæredygtighed og D&I. Tre højaktuelle emner, der i dag og i fremtiden kommer til at stå øverst på HR-dagsorden.

  • Digitalisering & AI: HR skal facilitere fremtidens arbejdsliv, og i den forbindelse kommer vi ikke udenom den digitale transformation, der med et hastigt tempo griber om sig. HR og digitalisering hænger derfor uundgåeligt sammen, og HR skal gentænkes således vi lærer at spille sammen med digitaliserings muligheder og udnytte dens potentialer i samspil med mennesket. Fremtiden er lig konstant forandring, og forandring er en grundlæggende præmis i fremtidens arbejdsliv. Digitalisering og AI er derfor et af hovedtemaerne ved dette års Træfpunkt HR, og ambitionen er at gøre os alle klogere på HR's rolle i digitale transformationer.

  • Kompetenceudvikling: I takt med at konstant forandring er en grundlæggende præmis i fremtidens arbejdsliv, så får vi i højere grad brug for divergerende kompetencer. Men hvilke kompetencer bliver afgørende i fremtiden? Og hvordan omsættes de nye kompetencer på bedst muligvis i praksis, således at det skaber værdi for organisationen? Medarbejdere er og bliver den vigtigste ressource i en virksomhed, og en af HR-funktionens vigtigste opgaver er at skabe gode rammer så lederne kan lede de menneskelige ressourcer i forhold til virksomhedens strategi. HR og lederne skal sørge for, at medarbejderne trives og performer i vores virksomhed, og i den forbindelse er kompetenceudvikling en af nøgleordene for at skabe motiveret og glade medarbejdere. Ikke nok med at kompetenceudvikling udvikler den enkelte medarbejders personlige og faglige viden og kompetencer, så sikrer den også kvaliteten af opgaverne i fremtiden. Dette ønsker vi på årets Træfpunkt HR at dykke ned i, da kompetenceudvikling er en vigtig forudsætning for at sikre engageret medarbejdere, og derfor et yderst relevant emne indenfor HR.

  • Bæredygtighed og D&I:  Bæredygtighed og diversitet er på alles læber i øjeblikket, og er to emner, der ligger højt på organisationernes prioriteringsliste. At skabe en divers og bæredygtig arbejdsplads har nemlig afgørende betydning for at fastholde og tiltrække medarbejdere. Det handler om at behandle sine medarbejdere retfærdigt og respektere deres forskellige behov, perspektiver og potentiale. For når arbejdspladser gør dét, vil arbejdspladsen have bedre forudsætninger for at skabe en arbejdskultur, hvor medarbejderne er trygge til at kunne komme på arbejde med hele deres unikke person og identitet. Psykologisk tryghed skaber innovation og høj performance. Der kan derfor være god grund til at virksomheder og HR-afdelinger kan forme deres kommunikation, rekruttering og organisering derefter. For det vil altid være en vigtig del af HR-dagsorden at sikre, at organisationen behandler sine medarbejdere på en tidssvarende, samfundsmæssigt acceptabel og holdbar måde. De øgede krav om bæredygtigt og D&I er i bred forstand derfor afgørende for organisationers overlevelse, og derfor sætter Træfpunkt 2022 fokus på hvordan HR kan omfavne denne udvikling.

 

​Tre gode grunde til at deltage på Træfpunkt HR 2022:


1. Et stærkt konferenceprogram

Det store konferenceprogram gør Træfpunkt HR noget helt særligt. Du kan nemlig deltage i en lang række GRATIS keynotes og foredrag. De giver dig unik viden og praktiske erfaringer, og opdaterer dig på de varmeste trends inden for HR og ledelse. Du får altså en overflod af inspiration og viden, som du kan omsætte til værdi i din virksomhed. Din eneste investering er din (dyrebare!) tid, det hele er nemlig gratis. Du sparer derfor tusindvis af kursus- og konferencekroner.

I år byder vi på et stærkt Keynotes-program med fantastiske talere fra ind- og udland. Du kan blandt andet opleve, forfatter, erhvervskommentator og boganmelder samt Cand. Oecon fra AU Henrik Ørholst, Professor of Occupational Psychology at Hult International Business School (Ashridge) Lee Waller, forfatter samt ejer af Point of HR Maya Drøschler og Professor i psykologi v. Aalborg Universitet Svend Brinkmann samt mange flere – se det foreløbige program her.

Hvis du vil gå forrest med udviklingen i din HR-afdeling, har du i år mulighed for at få en dybere forståelse og nogle konkrete redskaber med hjem. På vores to HR Explorer sessions får du mulighed for at dykke ned i et spændende emne sammen med førende eksperter og blive klædt på med ekspertviden til gavn for din organisation.

2. Mød din næste HR-leverandør

Du får inspiration til nye HR-løsninger til din organisation. Intet sted i Norden er så mange HR-leverandører nemlig samlet et sted, og de er klar til at hjælpe dig med at løfte HR-opgaverne på din arbejdsplads. Du kan let komme i dialog med din næste samarbejdspartner og på den måde spare dig selv og din virksomhed for en masse tid.
På Speakers Corner kan du begge dage høre udstillere holde interessante indlæg, og du kan overvære spændende paneldiskussioner.

3. Networking i hele HR-branchen

På Træfpunkt HR er hele HR-branchen samlet, og det er derfor en super mulighed for at pleje og udbygge dit netværk med nye og gamle kolleger fra branchen.

Er du alene om HR i din virksomhed, får du mulighed for at møde HR-ansvarlige fra andre virksomheder, som du kan sparre og udveksle erfaringer med. Er I flere i jeres HR-afdeling, er det oplagt at bruge dagen(e) som en teamudviklings- og inspirationsdag – del jer eventuelt op, så I kommer omkring flest mulige aktiviteter og foredrag, så I senere kan dele med hinanden, hvad I har lært, set og hørt.

Træfpunkt HR er for alle med interesse for HR. Vi lover dig, at det bliver to spændende dage fyldt med lærerige oplæg, interessante udstillere og mulighed for at pleje dit netværk. Sæt kryds i kalenderen den 5 og 6. oktober 2022 og tilmeld dig her.

Træfpunkt HR er årets største og vigtigste HR-event. Du får mulighed for at blive opdateret på, hvad der rører sig i branchen, så her kan du blive inspireret og møde de mennesker og virksomheder, der går forrest med udvikling og resultater, samt de nye tendenser og trends.