DANSK HR - Nord

 

I 2019 opkøbte Dansk HR netværket Nextwork - Nordjyllands største netværk for HR-professionelle. Sidenhen er dette lokale netværk blevet omdøbt DANSK HR - Nord med omtrent 70 medlemsvirksomheder, fordelt i tre netværksgrupper med hver deres specifikke fokusområder: HR, jura og sparring.

Disse nordjyske netværksgrupper afholder fire møder årligt. Netværksmøderne finder sted hos medlemsvirksomhederne, og bliver professionelt faciliteret af en netværkschef. Netværkschefens opgave er at planlægge, indkalde og facilitere møderne med det formål at optimere udbyttet for mødedeltagelsen.

Indbyrdes har grupperne indflydelse på valget af temaer til møderne, og i flere tilfælde inviteres eksterne indlægsholdere eller interne eksperter fra gruppen til at bidrage med den eftertragtede HR-viden til bestemte temamøder.

Har du interesse i at deltage i en af de tre grupper og ønsker du at høre mere om gruppernes formål, temaer og mødeplanlægning, så kontakt os for yderligere dialog. Her kan du læse mere om de tre netværksgrupper.

Et medlemskab i DANSK HR - nord indeholder mange attraktive fordele for den HR-professionelle, men skiller sig ud fra et medlemskab i DANSK HR. Med et medlemskab, opnår du yderligere fordele. Dem kan du læse mere om her.

 

Medlemskab 

Som medlem i DANSK HR - Nord får du:

 • Adgang til fire netværksmøder om året, hvor du kan engagere dig i værdifulde diskussioner og udveksle erfaringer med andre HR-professionelle.

 • Gratis adgang til lederportalen "Leading Capacity," hvor du kan benytte artikler og HR-værktøjer til intern brug.

 • Invitation til fire HR-updates om året arrangeret af DANSK HR. Invitation og adgangslink sendes ud i DANSK HR - Nord nyhedsmail.

 • Nyhedsmail hver anden uge, som indholdsmæssigt understøtter fokusområderne for de tre HR-netværksgrupper: HR, Jura og Sparring. 

Derudover tilbyder vi gratis rådgivning:

 • For netværksgrupperne HR og Sparring: Du har mulighed for at modtage gratis HR-rådgivning og dialog via telefon eller e-mail. Få besvaret dine HR-relaterede spørgsmål efter behov gennem DANSK HR's HR-rådgivningstjeneste: 

  E-mail: info@danskhr.dk
  Telefon: 86 21 61 11

 • For netværksgruppen Jura: Gratis personalejuridisk rådgivning og dialog over telefon eller e-mail gennem DANSK HR's juridiske service. Dine spørgsmål bliver besvaret via e-mail eller telefon inden for 24 timer på hverdage:

  E-mail: jura@danskhr.dk
  Telefon: 28 97 74 11 mandag til fredag kl. 10:00-12:00.

Kontakt / Bliv medlem

DANSK HR - Nord/DANSK HR
Brunbjergvej 10A
8240 Risskov

Tlf. 86 21 61 11
E-mail: info@danskhr.dk