Udstillerprogram

På Speakers Corner kan du opleve mange af udstillerne, hvor du kan se og høre om de nyeste trends og tendenser samt snakke uforpligtende med nogle af markedets bedste leverandører.

Her vil være faglige indlæg og en paneldiskussion.  Der vil være mulighed for at stille udstillerne spørgsmål enten under eller efter de forskellige indlæg.

Der er gratis adgang til alle indlæg på Speakers Corner.

Flere af udstillerne byder også på forskellige tilbud på deres stande.

 

Onsdag den 25. september


Kl. 09.10-09.35

Visma

 


09.40-10.00

CatalystOne Solutions

The future of employee engagement

Indlægsholder: Sightsen Dahl, Chief Commercial Officer, Populum

This talk will cover how by including and making the employee an active part of the employee experience process, we can not just make every voice matter but truly democratize the process and create prerequisites for a flourishing, productive organization.

 


10.40 - 11.00

Simployer

HR’s rolle under forandring

Indlægsholder: Thomas Nielsen, Head of International

Hvordan driver du forandring med fx AI? Hvordan får du medarbejderne med på rejsen? Og hvad med mellemlederne? Forandring kræver et stærkt HR-team, ledelse og tech-værktøj for at undgå, at godt initiativ og talent bliver tabt på vejen. Få et smugkig på fremtidens AI løsninger og svar på, hvordan HR kan støtte topledelsen og sikre en klar retning. 

 


11.40 - 12.00

Jobindex

Fremtidens rekruttering stiller krav til employer branding

Indlægsholder: Thomas Røn Larsen, salgs- og rekrutteringsdirektør

Som Danmarks største employer branding bureau stiller vi med 3 konkrete eksempler skarpt på, hvad der motiverer til at søge jobbet, hvad der tiltrækker de rette kandidater, og hvordan virksomheden i en rekrutteringsproces fremstår troværdigt og attraktivt som arbejdsplads.

 


12.10 - 12.30

Jobdanmark

 


12.40-13.00

Sympa

Bedre samarbejde mellem HR, lederne og topledelsen.

Indlægsholder: Thijs Stalenhoef, Chief Product Officer, Sympa.

Manglen på ensartede værktøjer har gjort det svært for HR og lederne at samarbejde effektivt og skalerbart, hvilket hindrer HR i at blive mere strategisk i virksomheden.

Med Sympas nye samarbejdsbaserede HR-værktøjer kan HR forbedre samspillet med lederne og reagere hurtigt på ændringer i virksomheden.

 


13.40 – 14.00

Zensai

Fra HR til Human Success: Invester i dine medarbejdere

Indlægsholder: Lars Thorn, Business Manager Nordics

Er du klar til at skifte de forældede HR-processer ud og skabe de bedste betingelser for dine medarbejdere? Mange medarbejdere føler sig ikke tilstrækkeligt udfordrede eller motiverede på arbejdspladsen. Kom og hør mere om “Human Success” – en ny tilgang til at skabe trivsel og succes for dine medarbejdere.

 


14.05 – 14.25

FLOWSPARKS

AI, your new colleague in e-Learning?

Indlægsholder: Jonas Maerschand - International Sales Director at FLOWSPARKS

Dive into the world of Artificial Intelligence (AI) and learn how it will play an indispensable role in the toolkit of every L&D professional. Explore the added value of AI in experiential learning, with special attention to FLOWSPARKS' revolutionary 'Co-Author' functionality. Discover how AI adds efficiency and impact to your digital learning resources, even within limited time and budget constraints.

 


14.30 – 14-50

Velliv Foreningen

Velliv Foreningen har igangsat projektet Ung styrke, der har til formål at give flere unge en god start på deres arbejdsliv.

Indlægsholder: Louise Wind Nielsen, projektkonsulent

Projektet er etableret på baggrund af analyser, der har sat fokus på vigtigheden af at gøre en ekstra indsats for unge i overgangen til arbejdslivet. Projektet består af et onboardingprogram med konkrete værktøjer til arbejdspladser.

 


 

Torsdag den 26. september


09.15 – 09.35

Hailey HR

Vejen til en succesfuld onboarding

Indlægsholdere: Marlene Meineche, Nichlas Knudsen & Nichlas Appelby Svendsen

Hør hvordan Hailey HR gør onboarding-processen til en god oplevelse for både virksomheder og kandidater. Vi vil dele indsigt i hvordan I med Hailey kan skræddersy unikke processer til din virksomheds behov. Med tilpassede arbejdsgange og indbydende preboarding-portaler kan du sikre en ensartet og produktiv proces, som styrker dit employer brand.

 


09.40 – 10.00

Vitec MV

13% er testet ordblinde – de arbejder også i din virksomhed

Indlægsholder: Fini Tvingsholm, Nordic Business Development Manager

Ordblindhed og læse- og skriveudfordringer forsvinder ikke, når man går ud af skolen.

Hvordan tænker du læse- og skrivevenlighed ind i medarbejderudvikling, fastholdelse og rekruttering? Svaret er enkelt: IntoWords.

IntoWords er et diskret læse- og skriveprogram til alle.


10.40 – 11.00

Velliv Foreningen

Velliv Foreningen har igangsat projektet Ung styrke, der har til formål at give flere unge en god start på deres arbejdsliv.

Indlægsholder: Louise Wind Nielsen, projektkonsulent

Projektet er etableret på baggrund af analyser, der har sat fokus på vigtigheden af at gøre en ekstra indsats for unge i overgangen til arbejdslivet. Projektet består af et onboardingprogram med konkrete værktøjer til arbejdspladser.


11.40 – 12.00

Work In Denmark

Hjælp til tiltrækning og rekruttering af international arbejdskraft

Indlægsholder: Dennis W. Larsen, Rekrutteringskonsulent & EURES Vejleder

Kom og hør hvordan Workindenmark kan hjælpe også din virksomhed med at komme i kontakt med internationale kandidater. Workindenmark tilbyder en gratis service til alle danske virksomheder. Workindenmark yder en understøttende indsats til virksomhedens eksisterende rekrutteringsindsats; en indsats som sikrer det bedst mulige udvalg af kandidater til jeres ledige stillinger.

 


12.10 – 12.30

Emply

Balance er out - Fit er in!

Indlægsholder: Mette Nørlem, Senior Manager og HR-ekspert, Paychex Europe

Work-Life Balance har i årevis handlet om, at der skulle være plads til privatlivet. I fremtiden vægtes privatlivet lige så højt som jobbet, og arbejdsgiverne skal til at tilpasse sig medarbejdernes livscyklus. Hør, hvad danskerne mener, og hvordan arbejdsgiverne kan omstille sig til en mere Work-Fit arbejdsplads.


12.40-13.00

Insights

 


13.40 – 14.00

Talentech

AI & Rekruttering

Indlægsholder: Malin Gustafsson, Chief Innovation Officer, Talentech

Hvad er AI egentlig og hvordan kan du benytte det til at øge effektiviteten i dine rekrutteringer og foretage datadrevne beslutninger?

  • Hvad er AI og hvordan kan det benyttes på en sikker måde?
  • Hvordan fungerer Talentechs Copilot?
  • Hvordan kan Talentechs Copilot løfte dine rekrutteringsindsatser?

14.05 – 14.25

EX3 People

PCI giver HR mere empowerment  

Indlægsholder: Annette Klausen Bengtsson CSO (stand 132) 

PCI - People Culture Indicators transformerer organisationen og styrker ansvaret for, at sund kultur spredes. Organisationskultur er fælles anliggende for at lykkes på den lange bane. Oplev det operationelle business- og ledelsesværktøj, understøt lederens EQ, byg bro, skab fælles sprog, bevidstgør med data og dialog. Svar på en PCI og lyt med, når vi dykker ned i metode og resultaterne.​


14.30 – 14-50

Azets

Muligheder på det fleksible arbejdsmarked

Indlægsholder: Inge Bungum, Senior Manager i Azets

Danske virksomheder vælger i stigende grad fleksible ansættelsesformer over den klassiske 37-timers fastansættelse. Men for mange arbejdsgivere kan det være udfordrende at navigere i de forskellige muligheder og finde den bedst egnede løsning. Derfor præsenterer Inge Bungum, Senior Manager i Azets, mulighederne på det fleksible arbejdsmarked.