Sponsorer og partnere

Træfpunkt HR® bygger på samarbejde med og støtte fra en række nøgleaktører inden for HR-branchen.

Sponsorer i 2021:

Guldsponsorer

1000+ kunder har allerede optimeret og automatiseret deres HR-processer ved hjælp af Talentechs løsninger. Vil du også i gang, så du kan frigøre ressourcer til andre og vigtigere HR-opgaver?

Med Talentechs løsninger slipper du for administrativt tunge HR-processer, og du får mere tid til de HR-opgaver, som skaber allermest værdi for dine medarbejdere og din forretning.

Optimér dine HR-processer med samlet masterdata, automatiseret onboarding, rekrutteringsapp, video CV og screening, medarbejdersamtaler, digital signatur, tilfredshedsundersøgelser, kompetencestyring og meget mere.

Talentech leverer rekruttering, onboarding og HR management i én samlet brugervenlig HR-platform - men systemerne kan også anvendes hver for sig. Hvad enten du har 30 ansatte eller flere tusinde, kan vi tilpasse en løsning til dine behov.

Vi glæder os til at møde dig på årets Træfpunkt HR.Hos Emply er vores vision at gentænke og simplificere HR.
Det har vi gjort ved at tage alle de HR-løsninger, der oftest er spredt ud over flere forskellige systemer, og samlet dem i én platform. En platform, der omfavner alle behov, og præsenterer intuitive løsninger på udfordringer, vi ser i HR-afdelinger i dag, såvel som i fremtiden.

Kom forbi vores stand ved hovedindgangen på årets Træfpunkt HR og få en guidet tour igennem platformen.


CatalystOne er et af de førende Nordiske HCM-system til Core HR, Continuous Performance, Talent Management og meget mere.
Vores løsning er et brugervenligt og cloud-baseret HR-system, der transformere HR-funktionen fra en administrativ rolle, til en strategisk rolle - ved at automatisere processer, effektivisere den daglige ledelse, samt optimere feedback og dialog i virksomheden. Med et Nordisk fokus og mere end 15 års erfaring, kontorer i Danmark, Norge, Sverige og kunder som blandt Mærsk Supply Service og NIRAS er vi et trygt og sikkert leverandørvalg.

Sølvsponsorer

Sympa er den hurtigst voksende HR-løsningsudbyder i Norden.

En komplet HR-løsning, der nemt kan tilpasses de specifikke behov i den enkelte virksomhed. Med Sympa HR får virksomhederne samlet alle HR-data i ét HR-system med kraftfuld rapportering, udvikling af både ledere og medarbejdere samt automatisering af de rutinemæssige administrative opgaver. Sympa HR har en af de højeste kundetilfredshedsrater inden for HR-teknologi i Europa og anvendes i dag af mere end 700 organisationer. På verdensplan har Sympa over 100 medarbejdere og kontorer i Danmark, Finland, Sverige, Norge og Holland.

 

Digitalisering og effektivisering af løn og HR 

Mere digitalisering skaber overblik og kan være med til at øge produktiviteten og medarbejdertilfredsheden. Med Zenegy og HR-ONs åbne api systemer kan data og informationer flyde frit mellem forskellige platforme. Dette betyder at du får langt flere muligheder for at tilpasse systemerne til din virksomheds behov. 

Zenegy er en virksomhed der er passioneret omkring løn og teknologi og har kombineret det i et moderne lønsystem. HR-ON er et HR - og rekrutteringssystem, der er udviklet, drevet og supporteret i hjertet af Danmark. 

Sammen kan vi tilbyde en simpel, bruger -og prisvenlig løsning hele vejen fra jobannoncen til sidste lønudbetaling.  

Bronzesponsor

Personio is the all-in-one HR software for small- and medium-sized companies. Based in Munich, Madrid, London, Dublin and soon Amsterdam, Personio’s mission is to make HR processes as transparent and efficient as possible so HR can focus on the most valuable assets in the company: the people. The Personio solution includes human resources, recruiting and payroll and supports all core HR processes every business needs to do. Nearly 4,000 customers in over 80 countries use Personio.Mediepartnere

Børsen 

 

Jobindex

 

Jyllands-Posten