Sponsorer og partnere

Træfpunkt HR® bygger på samarbejde med og støtte fra en række nøgleaktører inden for HR-branchen.

Guldsponsorer

Hos Talentech kommer medarbejderen først. Og vi ved, at gode HR-processer gør en forskel. Med vores skalérbare løsninger, understøttes hele medarbejderrejsen – fra tiltrækning, rekruttering og onboarding til talent management, fastholdelse og offboarding.

Med mere end 20 års erfaring og 2200 kunder, i alle brancher og størrelser, er du sikret en sparringspartner, der løfter dine HR-processer.

Besøg os på vores stand til en snak om, hvordan vi sammen kan optimere din rejse!

Sympa er den hurtigst voksende HR-løsningsudbyder i Norden.

En komplet HR-løsning, der nemt kan tilpasses de specifikke behov i den enkelte virksomhed. Med Sympa får virksomhederne samlet alle HR-data i ét HR-system med kraftfuld rapportering, udvikling af både ledere og medarbejdere samt automatisering af de rutinemæssige administrative opgaver. Sympa har en af de højeste kundetilfredshedsrater inden for HR-teknologi i Europa og anvendes i dag af mere end 1000 organisationer. På verdensplan har Sympa over 100 medarbejdere og kontorer i Danmark, Finland, Sverige, Norge og Holland.

 

CatalystOne er et af de førende Nordiske HCM-system til Core HR, Continuous Performance, Talent Management og meget mere.
Vores løsning er et brugervenligt og cloud-baseret HR-system, der transformere HR-funktionen fra en administrativ rolle, til en strategisk rolle - ved at automatisere processer, effektivisere den daglige ledelse, samt optimere feedback og dialog i virksomheden. Med et Nordisk fokus og mere end 15 års erfaring, kontorer i Danmark, Norge, Sverige og kunder som blandt Mærsk Supply Service og NIRAS er vi et trygt og sikkert leverandørvalg.

Sølvsponsorer

Et HR-system der samler alle dine processer
Med Emply får du et fleksibelt og brugervenligt HR-system, der understøtter den fulde medarbejderrejse fra rekruttering til fratrædelse og giver dig mulighed for at træffe datadrevne beslutninger. Med automatiserede og strømlinede processer kan du gøre det komplicerede enkelt samtidig med, at du skaber værdi for din virksomhed, ledere og medarbejdere.

Kom forbi vores stand ved hovedindgangen på årets Træfpunkt HR og få en guidet tour igennem platformen.

 

 


Mediepartnere

Børsen 

Jobindex