Sponsorer og partnere 2021

Træfpunkt HR® bygger på samarbejde med og støtte fra en række nøgleaktører inden for HR-branchen.

Guldsponsorer

 

1000+ kunder har allerede optimeret og automatiseret deres HR-processer ved hjælp af Talentechs løsninger. Vil du også i gang, så du kan frigøre ressourcer til andre og vigtigere HR-opgaver?

Med Talentechs løsninger slipper du for administrativt tunge HR-processer, og du får mere tid til de HR-opgaver, som skaber allermest værdi for dine medarbejdere og din forretning.

Optimér dine HR-processer med samlet masterdata, automatiseret onboarding, rekrutteringsapp, video CV og screening, medarbejdersamtaler, digital signatur, tilfredshedsundersøgelser, kompetencestyring og meget mere.

Talentech leverer rekruttering, onboarding og HR management i én samlet brugervenlig HR-platform - men systemerne kan også anvendes hver for sig. Hvad enten du har 30 ansatte eller flere tusinde, kan vi tilpasse en løsning til dine behov.

Vi glæder os til at møde dig på årets Træfpunkt HR.Emply tager hånd om både HR-administration, onboarding og rekruttering.
Med et mål om at simplificere det komplicerede, har de skabt en HR-løsning der automatiserer mange af de processer deres kunder ellers er vant til at skulle udføre manuelt. Emply bliver i dag benyttet af over 300.000 brugere i mere end 30 lande.  

 

CatalystOne er et af de førende Nordiske HCM-system til Core HR, Continuous Performance, Talent Management og meget mere.
Vores løsning er et brugervenligt og cloud-baseret HR-system, der transformere HR-funktionen fra en administrativ rolle, til en strategisk rolle - ved at automatisere processer, effektivisere den daglige ledelse, samt optimere feedback og dialog i virksomheden. Med et Nordisk fokus og mere end 15 års erfaring, kontorer i Danmark, Norge, Sverige og kunder som blandt Mærsk Supply Service og NIRAS er vi et trygt og sikkert leverandørvalg.

Sølvsponsorer

Sympa er den hurtigst voksende HR-løsningsudbyder i Norden.

En komplet HR-løsning, der nemt kan tilpasses de specifikke behov i den enkelte virksomhed. Med Sympa HR får virksomhederne samlet alle HR-data i ét HR-system med kraftfuld rapportering, udvikling af både ledere og medarbejdere samt automatisering af de rutinemæssige administrative opgaver. Sympa HR har en af de højeste kundetilfredshedsrater inden for HR-teknologi i Europa og anvendes i dag af mere end 700 organisationer. På verdensplan har Sympa over 100 medarbejdere og kontorer i Danmark, Finland, Sverige, Norge og Holland.

 Mediepartnere

Børsen 

 

Jobindex

 

Jyllands-Posten