Capture One Session Web

Talentech vinder udbuddet om at levere Nordens største rekrutteringsløsning til den danske stat

Advertorial af Talentech
Tekst af Mikkel Højen Husen, Talentech, Marketing Manager

Talentech blev valgt som den bedste leverandør, til at levere Nordens største digitale rekrutteringssystem til staten. Dette blev besluttet, efter Talentech først blev kvalificeret som udbyder i det offentlige udbud og sidenhen vandt udbudsrunden. De andre selskaber som Talentech var i konkurrence med omkring udbuddet, var Svenske Grade Varbi AB og Oracle partneren Miracle A/S.

 

Løsningen som den danske stat og Talentech har indgået aftale om, vil være den mest omfattende rekrutteringsløsning i Norden og bygger videre på statens nuværende løsning fra Talentech. Løsningen bliver integreret med hele statens IT-økosystem og op mod 200 forskellige organisationer i staten vil kunne få glæde af løsningen. Et af de store fokusområder med løsningen vil være styrkelse af bruger- og kandidatoplevelsen, for de mange ansøgere staten modtager hvert år.

 

Simon Schulian, Vicedirektøren for Digitale Løsninger, udtaler:

”Det glæder mig, at vi skabte en gennemgående konkurrence om, hvilket selskab der skulle være den fremtidige leverandør af statens rekrutteringsløsning. Alle 3 udbydere bød ind med kvalificerede systemer af høj kvalitet og realistiske implementeringsplaner, men alle kriterier taget i betragtning var det Talentech som havde den mest fordelagtige løsning.”

 

Kontrakten med den danske stat vækker også tilfredshed hos Talentech:

Lotte Overgaard, Country Manager hos Talentech, udtaler:

“Som virksomhed er vi meget glade for og stolte af, at Økonomistyrelsen valgte os som udbyder, så vi i samarbejde med dem, kan sikre en god implementeringsproces af rekrutteringsløsningen. Noget som vi ser meget frem til. Ligeledes ser vi det jo som et stort skulderklap til vores rekrutteringssystem og de mennesker som sikrer, at vi kan kalde os Nordens førende leverandør af HR-systemer.”

 

Nikolaj Petersen, Chief Commercial Officer hos Talentech Group, tilføjer:

“I mange år har vi været den mest innovative og foretrukne leverandør af rekrutteringsløsninger til den offentlige sektor. Ikke blot i Danmark, men faktisk i hele Norden, hvor vi leverer services til en stor andel af de offentlige instanser. Det betyder, at det er en kæmpe glæde, at Økonomistyrelsen tildeler os denne kontrakt. Vi glæder os til mange flere år i samarbejde med staten.”

 

Om Talentech:
Talentech har i mange år været den førende leverandør af systemer til rekruttering og HR, med kontorer i 7 lande og ca. 200 medarbejdere. Der håndteres mere end 7 millioner ansøgninger årligt i Talentechs systemer, i private såvel som offentlige organisationer. Talentech har mere end 2.300 kunder, som deler erfaringer og best-practice med Talentechs dygtige medarbejdere, så de kan skabe morgendagens HR-løsninger, som baner vejen for fremtidens kandidat- og medarbejderoplevelser.

Vidste du at?
Talentech har toppet statens brugertilfredshedsundersøgelse 3 år i træk. Læs mere her!