Lotte Talentech

Direktørskifte

Talentech Danmark indsætter 29-årig kvinde i direktørstolen

 

Med mere end 700 private og offentlige kunder i Danmark, så er Talentech en af de største leverandører inden for HR-software på markedet. Talentech, der tidligere har været kendt under brandet HR Manager, har på få år opnået en førende position på det skandinaviske marked. Fra den 1. september 2021 indtager de også rollen som det gode eksempel i klassen, når de ansætter en ung talentfuldt kvindelig erhvervsleder i direktørstolen.

Efter fem år i Talentech, senest med ansvar for salg, marketing og forretningsudvikling, udnævnes 29-årige Lotte Overgaard Nielsen til Country Manager i Danmark. En rolle som hun i den grad har gjort sig fortjent til, fortæller den nu forhenværende Country Manager, Nikolaj Pedersen, der fremover skal varetage rollen som Chief Commercial Officer (CCO) for Talentech gruppen.

”Der er ingen tvivl om, at Lotte Overgaard har fortjent den nye position. Hun har på kort tid vist, at hun kan blive en af de mest talentfulde erhvervsledere i Danmark. Lotte har ikke bare en fabelagtig forretningsforståelse for salg og produkt, men hun har også en unik evne til at få hele holdet med sig, og dermed få organisationen til at yde det ekstra, der skal til for at være en førende leverandør. Lotte er uden sammenligning en kreativ problemknuser – og hun lukker aldrig sin computer ned, førend problemet er løst,” fortæller Nikolaj Petersen.

Ydmyg tilgang

Lotte er naturligvis stolt over at skulle stå i spidsen for Talentech i Danmark, som hun har været en del af i siden 2017, men hun beholder begge ben på jorden og ikke mindst vil hun holde fast i det, hun er god til, og som hun indtil nu har skabt nogle fantastiske resultater med nemlig at lytte, lære og udfordre sine kunder og ansatte.

”Jeg er naturligvis stolt over at få denne mulighed. Vi har i Talentech et helt unikt produkt, som jeg brænder for, og som jeg er utrolig passioneret omkring. Når man er passioneret omkring et produkt og virkelig brænder for det, så er du allerede nået langt. Jeg vil aldrig kunne sidde og sælge et produkt, som jeg ikke selv tror og brænder for - det ville ikke harmonere med mine værdier,” forklarer hun. Og selv om hun i de seneste år har haft personaleansvar inden for salg og marketing, løfter hun samtidig sløret for, hvilken ledelsesstil hun vil praktisere nu, når lederrollen favner endnu bredere.

”Jeg er klar over, at jeg er blevet chef for flere af mine kollegaer. Men egentlig gør det ikke den store forskel for mig - de er stadig mine uundværlige kollegaer, som jeg stadig vil være lyttende over for og ikke mindst fortsat rådføre mig hos. Skal jeg have succes i mit nye virke, skal vi fortsat have branchens mest kompetente medarbejdere ombord og de skal vide, at de kan udfolde sig og udvikle sig selv og deres karrierer her hos os. I Talentech har vi en fantastisk medarbejderkultur og det skal vi helt sikkert værne om nu og i fremtiden. Gør vi ikke det, så udvikler og skaber vi ikke de resultater der skal til for at være markedets foretrukne HR-leverandør,” fortæller hun.

 

Om Talentech:

Talentech er en af nordens førende leverandører af HR Tech systemer på tværs af hele talentrejsen fra tiltrækning, rekruttering og onboarding, til talent management, fastholdelse og offboarding. Talentech er tidligere kendt under brandet HR Manager, men da der i 2018 skete en fusion mellem HR Manager og flere andre HR Tech leverandører, opstod Talentech brandet. I dag har Talentech flere end 2200 kunder og kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Finland og Indien og mere end 220 ansatte globalt og cirka 40 af dem sidder i Danmark.