Podcast Hr In Business Blaa 2000X1126px

#11 Det fulde potentiale og talenterne, særligt med fokus på generationsledelse - med Emilia Van Hauen

Vært Ulrik Nerløe har fået besøg af kultursociolog, forfatter og foredragsholder, Emilia Van Hauen. Emilia er uddannet på Københavns Universitet og har speciale indenfor moderne livsformer og trends og tendenser i samfundet.

Hvordan bidrager vi til et stærkt fællesskab omkring virksomhedens formål og kultur, med særligt fokus på den yngre generation? Dette taler Ulrik og Emilia om i denne podcast. Den yngre generation er blevet trænet og opdraget til at være mere orienteret mod deres hjerte, end deres fornuft. Der er sket et skift fra den ældre generation til den yngre generations ønske om at have en livskarriere og ikke ”bare” en karriere. Der ses i øjeblikket en ungdomsrevolution i samfundet og på arbejdsmarkedet. Den er ikke bare strukturel. Revolutionen er mere social og personlig, som er med til at humanisere samfundet i en større grad, end før set. Afsnittet kommer derfor blandt andet omkring emner som, hvordan vi løser ”wicked problems”, begrebet kollegakærlighed, det sociale køn og hvordan man som organisation gør sig attraktiv for den yngre generation.

Som HR-professionel kan du derfor lytte med og blive inspireret til, hvor I skal starte: hvem er du, hvordan er vi sammen og hvad kan vi ændre i verden, når vi er sammen?

​HR in Business

HR in Business er DANSK HR’s podcast om HR og ledelse.

Det handler om HR, der skaber værdi og gør en forskel i din organisation.

Værten på podcasten er Ulrik Nerløe og hver gang har han en gæst i studiet, hvor de taler om et relevant og aktuelt emne. Gæsten deler ud af sine erfaringer og viden, der balanceres mellem teori, strategi og praksis og du får praktiske eksempler og konkrete værktøjer. Når du har lyttet til podcasten, har du fået fornyet inspiration og konkrete gode råd og tips, der klæder dig på til at skabe værdi og gøre en forskel i din organisation.

Ulrik Nerløe, Unified People er adfærdsspecialist, ekspert i menneskelige transformationer, foredragsholder og international bestseller forfatter.

Lyt til alle afsnit her