Podcast - HR in Business

15.12.2022

#14 Kompetencer i HR, i forhold til fremtiden - med Bjarne Nybo

Denne udgave af HR in Business handler om dynamikker og disciplinen i det at samarbejde, samt vigtige kompetencer i HR i forhold til den fremtid, vi bevæger os i retningen af.
30.11.2022

#13 Rekruttering og evnen til at tiltrække de rigtige medarbejdere - med Kaare Danielsen

I denne udgave af HR in Business får podcastvært Ulrik Nerløe besøg af Kaare Danielsen, stifter og ejer af JobIndex og Computerworld. Ulrik og Kaare kommer i dette afsnit ind på det aktuelle emne vedrørende arbejdsmarkeds nuværende situation, herunder rekruttering og evnen til at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere.
27.10.2022

#12 Fremtidens HR - med René Dalgas Andersen

Denne udgave af HR in Business omhandler Fremtidens HR, the new normal og hvilke erfaringer vi har gjort os i de sidste 2-3 år, hvor der har været mange store forandringer. René Dalgas Andersen og vært Ulrik Nerløe kommer ind på emner, som den autentiske leder, human touch, negativ formåen og hvordan omsorg og nærvær kan bringes mere i spil i ledelse.
30.08.2022

#11 Det fulde potentiale og talenterne, særligt med fokus på generationsledelse - med Emilia Van Hauen

Vært Ulrik Nerløe har fået besøg af kultursociolog, forfatter og foredragsholder, Emilia Van Hauen. Emilia er uddannet på Københavns Universitet og har speciale indenfor moderne livsformer og trends og tendenser i samfundet.
28.06.2022

#10 Life-blance og et bæredygtigt arbejdsliv i vores organisationer - med Dennis Friis Thaagaard

I denne episode kan du sammen med Dennis Thaagaard få forståelsen og blive klogere på hvad bæredygtighed, sustainability, CSR og ESG er for nogle størrelser og hvad det rummer af muligheder samt krav til fremtidens organisationer.
26.04.2022

#9 Mangfoldighedskultur og D&I

Nu har vi i lang tid talt om, at vores arbejdspladser skal være mere diverse og inkluderende samt at vi er nødt til at skabe en mangfoldig arbejdsplads, hvor forskelligheder i fx køn, etnicitet, religion og alder værdsættes. Men hvad vil det sige at skabe en mangfoldig arbejdsplads med diversitet og inklusion? Og endnu mere relevant, hvordan kommer vi derhen?
21.04.2022

#8 HR & Teknologien som samarbejdspartner

Ulrik og Pernille dykker ned i hvilke dilemmaer, der ser ud til at opstå og hvilke der i virkeligheden opstår, når man inviterer teknologier såsom kunstig intelligens ind i vores arbejdsliv, i højere grad end de er nu.
03.09.2021

Podcast - HR in Business

HR in Business er DANSK HR’s podcast om HR og ledelse. Det handler om HR, der skaber værdi og gør en forskel i din organisation. Når du har lyttet til podcasten, har du fået fornyet inspiration og konkrete gode råd og tips, der klæder dig på til at skabe værdi og gøre en forskel i din organisation.
02.09.2021

#7 Hvad reframing kan gøre for HR – med Thomas Wedell-Wedellsborg

Med udgangspunkt i bogen ’Whats your problem’ introducerer forfatter og international ledelsesrådgiver Thomas Wedell-Wedellsborg dig i dette afsnit for nye tilgange til problemløsning, når han gør dig klogere på reframing og folder begrebet ud.
18.08.2021

#6 Perspektiver på ledelse – med Karsten Mellon

I dette afsnit har vi inviteret ph.d., ledelsesforsker og forfatter Karsten Mellon i studiet til en snak om ledelse. Med afsæt i resultater fra forskningen bliver ydmyghed, tillid, mod og lederens selvindsigt berørt, og væsentlige spørgsmål bliver diskuteret.
22.06.2021

#5 Kunstig intelligens i HR – med Peter Svarre

I dette afsnit har vi inviteret Peter Svarre, forfatter og digital rådgiver i studiet til en snak om kunstig intelligens og hvad det kan gøre for HR i fremtiden.
04.05.2021

#4 Engagement, energi og motivation – med Laust Lauridsen

I dette afsnit har vi besøg af Laust Lauridsen til en snak om energi, engagement og motivation og hvordan vi får det tilbage i organisationerne efter corona. Hvad kan HR gøre for at bringe energien tilbage? Hvordan kan HR understøtte den udvikling, der sker på det menneskelige plan? Og hvor er lederen henne i den nye hverdag? Lyt med her.
01.12.2020

#3 Sexisme på arbejdspladsen – med Maj Britt Dahl Nielsen

I dette afsnit har vi besøg af Maj Britt Dahl Nielsen, som er seniorforsker hos Statens Institut for Folkesundhed på Syddansk Universitet. Hun taler om sexisme og seksuel chikane på arbejdspladsen – både hvordan det har været på de danske arbejdspladser før i tiden, hvordan situationen er i dag og hvad vi kan forvente i fremtiden.
17.08.2020

#2 Nærvær og diversitet i HR – med Jens Romundstad

I dette afsnit har vores vært Ulrik Nerløe besøg af Jens Romundstad, som er HR-direktør i Coop Danmark A/S. De taler om, hvad HR er for Jens og ikke mindst hvor stor en forskel, nærvær og diversitet kan gøre lige netop i HR.
06.04.2020

#1 Adfærdsdesign

Hør i dette podcast afsnit hvordan du kan bruge adfærdsdesign i HR og ledelse, hvorfor er der så mange, der er interesserede i det og hvori ligger værdien for dig i HR til at blive langt mere bevidst omkring hvad adfærdsdesign er. Du får også nogle helt konkrete bud på, hvordan du under coronakrisen kan hente hjælp i og bruge adfærdsdesign.