66_sidste dag.jpg

 

Nedstående tekst er baseret på retstilstanden på tilblivelsestidspunktet og indeholder en generel gennemgang af nyeste praksis eller lovgivning på det tidspunkt. DANSK HR påtager sig ikke noget ansvar for brug af reglerne, og gennemgangen kan ikke erstatte egentlig juridiske sagsbehandling.

25. maj – kan vi så hvile på laurbærrene?

For mange har den 25. maj været en deadline, og det er helt sikkert dejligt, at man kan sige, at man er kommet i mål med arbejdet. MEN MEN husk det er kun det indledende arbejde. Arbejdet med overholdelse af persondataregler slutter ikke den 25. maj, det begynder.

Det er nu, at vi fra denne dato skal sikre os, at reglerne bliver overholdt, at der løbende ryddes op, at nye tekniske løsninger tager hensyn til databeskyttelsesreglerne og at nye medarbejdere introduceres til reglerne og så videre.

Så glæd dig over at være kommet godt i mål med de indledende øvelser, men husk at mængden af data og kravet til, at de beskyttes, kun stiger dag for dag.

Kom god i mål med GDPR

DANSK HR har i de sidste 100 dage bragt masser af nyheder, vejledninger, skabeloner og spørgsmål/svar omkring den nye persondataforordning. Og nu er det så endeligt blevet den 25. maj.

Mange er sikkert kommet i mål, men måske er der nogle, som stadigvæk mangler lidt inspiration eller noget arbejde. Eller måske vil man bare lige tjekke, at man har husket det hele.

Som medlem af DANSK HR kan du finde alt det materiale, vi har samlet / udarbejdet, så log dig ind på vores medlemsportal og få hjælp og inspiration.

Er du ikke allerede medlem, kan du melde dig ind her og få adgang med det samme.