Uddannelse & Udvikling

Tidsskrift om uddannelse og udvikling 


Uddannelse & Udvikling har i mere end 30 år inspireret danske HR-chefer, ledere og møde- og uddannelsesplanlæggere til udviklingen af virksomhedens menneskelige ressourcer. Uddannelse & Udvikling beskæftiger sig med human resource development i private og offentlige virksomheder – danske såvel som internationale. 

Udover de spændende artikler, der hver gang beskæftiger sig med et aktuelt tema, er der i magasinet en række faste rubrikker blandt andet undersøgelser og forskningsresultater samt brændstof til din udvikling med omtaler af nye bøger. Uddannelse & Udvikling udkommer to gange om året; i januar sammen med Ledelse i Udvikling og i august sammen med HR-chefen.   

Kursuscenterguiden

Uddannelse & Udvikling indeholder også Kursuscenterguiden med oversigt over kursus- og konferencecentre i Danmark og Sydsverige. 

Kursuscenterguiden findes også onlinesøg direkte i den her

Tegn abonnement

Hvis du ikke modtager magasinet gennem dit medlemskab af DANSK HR, kan du købe Uddannelse & Udvikling som årsabonnement til en pris på 395 kr. + moms og forsendelse for to numre ved at sende os en mail på info@danskhr.dk

Læs artikel

Temaer 2020

  • Januar: Læring 4.0
  • August: UPT - Unfold the potential

Temaer 2019

Læs flere temaartikler fra tidligere udgivelser af Uddannelse & Udvikling