Morten Jakobi


Morten Jakobi er uddannet cand. mag. fra Aarhus Universitet i 2002 


Efter endt uddannelse søgte Morten en karriere i det private erhvervsliv. Med udgangspunkt i roller indenfor salg, salgsledelse, forretningsdrift, lederrådgivning og HR har Morten gennem de seneste 6 år siddet med ansvar for området People & Culture i koncernledelsen hos Dustin, der er en førende onlinebaseret IT-partner med mere end 1500 medarbejdere i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Holland. Virksomheden er blevet mere end fem gange så stor i de seneste 12 år gennem både organisk vækst og opkøb.

I en tid hvor virksomheden har gennemgået så stor transformation og vækst bl.a. via børsnotering og opkøb, har Morten koncernansvaret for HR området, der i de foregående år bl.a. har inkluderet udvikling, konsolidering og digitalisering af talent proces, ledelsesfundament, værdiprogram, onboarding, karriereveje, rekrutteringsproces, HR system samt HR integration på tværs af grænser og virksomheder. Morten har i sin rolle ligeledes været involveret i udvikling af virksomhedens strategiske retning samt due diligence processer, GDPR implementering, informationssikkerhed, CSR og intern kommunikation.

Som koncerledelsesmedlem gennem 6 år og del af virksomheden gennem 15 år er Morten også involveret i udvikling af virksomhedens strategiske retning, og fungerer ligeledes som rådgiver for ledelseskollegaer og mellemledere. Ved siden af dette er Morten en engageret netværker og oplægsholder.

Nuværende bestyrelsesposter mm.

  • DANSK HR, bestyrelsesmedlem
  • Langebjerggaard ApS, bestyrelsesmedlem

Kontaktinformation

Morten Jakobi, EVP
Mobil: +45 24 86 03 55