Annette Otto


Annette Otto, Vice Chairman


Der er ikke mange, der er i tvivl om de store potentialer, der ligger i spændingsfeltet mellem forretning og mennesker. I bund og grund drives forretningsmæssige resultater, vækst og innovation af mennesker, men hvordan dette potentiale forløses, er straks en anden sag.

For Annette Otto har denne kerneudfordring, om at skabe den nødvendige vækst og transformation i virksomheden og ikke mindst sikre at organisation, struktur og kultur understøtter virksomhedens strategi og mål, været i centrum i hendes mere end 15 års direktions- og bestyrelseskarriere. Annette efterladt en stræk track-record indenfor en lang række brancher i virksomheder som Atea, Coop, Telia, VELUX, Steff Houlberg og Rockwool.

Her har Annette varetaget ledende stillinger indenfor HR, Kommunikation, Marketing, Bæredygtighed og Procesoptimering. Annette har succesfuldt drevet mange strategiske funktioner og initiativer herunder fastlæggelse og udbygning af brandpositioner via målrettet marketing- og kommunikations initiativer, etablering af sustainability funktion samt udvikling og ledelse af stærke HR-funktioner.

Annette har arbejdet med stort set alt indenfor HR-området blandt andet, employerbranding, talentmanagement, kulturudvikling, ledelsesudvikling, kompetenceudvikling, transformationer, opkøb, turn around og krise håndtering. I 2019 modtog Annette Dansk HR’s HR Pris for arbejdet med mentalsundhed i Atea.

I dag sidder Annette i en række danske bestyrelser og er ejer af Annette Otto Consulting, hvor hun i samarbejde med bestyrelser eller direktioner hjælper med at sikre at organisation, kultur og medarbejdere understøtter den valgte strategi. Det kan være ifm. større transformationer, ledelsesudvikling, kriser eller opkøb.

Annette er i det hele taget optaget af at styrke HR indsatsen og HR-kompetencerne bredt samt af at sikre vidensdeling inden for HR.

Nuværende bestyrelsesposter

  • DANSK HR, bestyrelsesmedlem
  • Enemærke og Petersen, bestyrelsesmedlem
  • Innoflow, bestyrelsesformand
  • PlusKort, bestyrelsesmedlem
  • IT Forum, bestyrelsesmedlem

Kontaktinformation

LinkedIn