Image 3 WEB

 

Advertorial:

Bag enhver succesfuld virksomhed står en engageret medarbejderstab.

Skal man lykkes med sin forretning, er det vigtigt at være opmærksom på de menneskelige ressourcer.

 

Det kan være en udfordring at få det fulde overblik over medarbejdernes trivsel. Men hvis det lykkes, stiger både produktiviteten og indtjeningen. Det er dét, Winningtemps digitale platform er sat i verden for: En løbende måling af trivslen, så virksomhedens ledelse omgående kan sætte ind, hvor der er behov for forbedringer. Vi giver ordet til HR Business Partner Andreas Fredslund, som driver McDonalds’s restauranter i Danmark:

”Efter onboarding af Winningtemps software, har vi fået en langt bedre forståelse for, hvad der skaber et større engagement og en bedre trivsel blandt vores medarbejdere. Selvom det stadig er nyt for os, har de indkomne data allerede nu gjort os mere proaktive. Både når det gælder læring af succeshistorier og identificering af områder, hvor der skal forandres til det bedre”.

 

Winningtemps kunder oplever, at negativ stress kan reduceres med i gennemsnit 26%

 

Med mennesket i midten.

Kan dine medarbejdere lide deres job? Hvad tænker de om deres arbejdsplads? Hvad er vigtigt for dem lige nu? Hvordan kan du som leder komme på forkant med situationen og sikre vejen til bedre resultater – både når gælder mennesker og mål for virksomheden?

Med Winningtemps platform kan du nemt og enkelt sikre et proaktivt lederskab, hvor medarbejdernes behov løbende dækkes ind samtidig med, at virksomheden udvikler sig.

Book en demo her!

”Winningtemps AI giver os værdifulde indsigter, der hjælper os med at forstå, hvor vi skal sætte ind. Det brugervenlige interface på mobilappen gør er det nemt og intuitivt for vores medarbejdere at deltage i undersøgelserne. Og så virker den åbenbart motiverende, når det handler om at give hinanden positive tilbagemeldinger. I hvert fald har jeg aldrig set så mange roser blive uddelt blandt medarbejderne”, siger Andreas Fredslund med et smil.

 

Winningtemps kunder oplever at arbejdsglæden i gennemsnit stiger med 21%.

 

 

Evnen til at lede sig selv skaber et større engagement.

Et af virkemidlerne til større tilfredshed og involvering er medarbejdernes evner og muligheder for selvledelse. Har dine medarbejdere begge dele og ved de, hvad de skal gøre, vil det stimulere både engagement og effektivitet.   

Her kan du downloade en gratis e-bog med konkrete tips til medarbejdersamtale: 47 spørgsmål du bør bruge i en medarbejdersamtale.

En virksomhed som McDonalds har mange unge ansatte - blandt andet studerende. Det er mennesker, der lever et liv i forandring, og det skaber stor udskiftning af medarbejderstaben for McDonalds. Men det ændrer ikke på, at alle skal føle sig godt tilpasse – både når der skal bydes velkommen, og når der skal ønskes held og lykke fremover.

”Vi har både et on- og offboarding program. Det har vi fået integreret i Winningtemps system og det har hjulpet os med at forenkle processen, både når det gælder nyansatte og dem, der vælger at slutte. Det frigiver tid til at fokusere på vores kerneforretning, og ud fra alle data fungerer det rigtigt godt. Det er stadig nyt for os, men jeg er sikker på, at det bliver en del af vores fremtid”, slutter Andreas Fredslund.

 

Medarbejdere er nøglen til en virksomheds succes.

Siden 2014 har vi hjulpet ledere verden over med at måle og forbedre trivslen i hele virksomheden - med det ene formål at skabe et højere engagement blandt medarbejderne og dermed en sundere forretning.

Winningtemp er et unikt, digitalt værktøj, som nemt og intuitivt kan bruges af medarbejderne fra både mobil og computer. Det giver alle mulighed for at påvirke og bidrage til udviklingen af det bedst mulige arbejdsmiljø.

Med Winningtemps platform indsamles og visualiseres data, der beskriver medarbejdernes arbejdsglæde eller manglen på samme, oplevelse af ledelsen, kontrol og om det meningsfyldte i at gå på arbejde.

Din virksomhed får således værdifulde indsigter i medarbejdernes engagement og trivsel i realtid. Det giver ledelsen muligheden for at reagere proaktivt, så eventuelle problemer bliver løst i opløbet og ikke spreder sig som ringe i vandet.

 

I Winnintemp arbejder du og dine medarbejdere blandt andet med:

  • Måling af trivsel og engagement
  • Mål og aktiviteter
  • Kompetenceudvikling
  • Feedback og kommunikation – blandt andet kan man skrive og rose kolleger for præstationer, hvilket man aldrig skal undervurdere, når det handler om trivsel.