Træfpunkt HR 2020 ONLINE

Det digitale Træfpunkt HR 2020 bliver d. 23. og 24. september, som det fysiske event var planlagt til. Der vil være oplæg og Keynotes kl. 9 - 12.40 og master class kl. 13-14 begge dage - alt er selvfølgelig gratis.

Du kan opleve Henriette Fenger Ellekrog, Megan Reitz, Nick Holley, Laura Storm, Astrid Haug, Henrik Stenmann, Ulrik Nerløe og Laust Lauridsen.

Derudover bliver der master class'es med hhv. Rikke Kristine Nielsen om paradokshåndtering i et HR-perspektiv og Mads Bab om resiliente og agile organisationer.

Der bliver også spændende indlæg fra Emply, CatalystOne Solutions, HR Manager Talent Solutions, Sympa HR og eloomi.For at gøre noget ekstra nu hvor det fysiske event måtte aflyses, så afholder vi i løbet af oktober og november en række online sessions med Keynotes, Master Class og Speakers Corner indlæg. Læs mere om online sessions her.

 

TILMELD DIG HER - så får du:

  • Adgangslinket til Træfpunkt HR 2020 ONLINE sendt direkte på mail 
  • Invitationer til alle Træfpunkt HR 2020 online sessions i oktober og november
  • Optagelserne af både konferencen og alle efterårets sessions tilsendt direkte på mail (OBS: master class'es bliver ikke optaget)

 

Praktisk/support:

Konferencen afholdes på Zoom Webinars
(du kan læse om sikkerheden ved brug af Zoom her).

Hvis du har brug for support for at tilgå konferencen, så kan du ringe til os på 86 21 61 11 eller skrive til os i chatten her på DANSK HR's hjemmeside – vi sidder klar til at hjælpe hele dagen.

Vi har ligeledes en medarbejder, der sidder klar til at hjælpe dig i konferencens chat i Zoom, hvis du har brug for support, når du er ankommet til konferencen.

I Zoom Webinars har du ikke mulighed for at slå din lyd og webcam til – men du kan skrive til os i chatten for support og stille spørgsmål til oplægsholderne derigennem.