HR Guiden

Danmarks største håndbog til HR-branchenHR Guiden er Danmarks største håndbog til HR-branchen med oversigt over leverandører af HR-produkter og -services.

HR Guidens formål er at inspirere og understøtte danske HR afdelinger, som via HR Guidens temaopdeling nemt kan danne sig et overblik over leverandørerne på det danske marked.

HR Guiden findes som online håndbog.

 

HR Guiden udkommer som online håndbog bog hvert år ultimo februar.

 

 

HR Guiden 2022

Nye HR-aktiviteter med kortere udløbsdato

Når organisationer sætter nye aktiviteter i gang for at forbedre og skærpe konkurrenceevnen, så vil fremtiden måske vise, at vi hyppigere skal tilrette eller ændre aktiviteten, da levetiden for den igangsatte proces, vil have en kortere effekt. Det kræver, at vi skal være hurtigere ude med tilpasninger eller måske helt nye HR-aktiviteter, da den tidligere aktivitet er ved at tabe sin værdi.

DNA med værdifokus

Vi kan så spørge os selv, hvem der har til opgave at holde øje med, hvornår tiden er inde for tilpasninger eller helt nye tiltag? Svaret er klart – det har alle i vores organisation på alle niveauer, i alle afdelinger i samspil mellem teams, ledere og den enkelte medarbejder. Det bør være en naturlighed, at vi i større omfang udvikler en intern kultur, hvor vi påskønner nye forslag, nye aktiviteter – små som store. Der er plads til alle de muligheder, som skaber værdi for kunder, brugere, egne ansatte og organisationen i sin helhed. Skab et organisations-DNA, som sætter værdi-innovation i højsædet og bliver en naturlig del af kulturen i virksomheden.

Find inspiration i HR Guiden

For at hjælpe dig godt på vej i din søgen efter nye HR-aktiviteter udgiver vi for ottende gang HR Guiden. Her finder du nogle af HR-branchens bedste og mest benyttede leverandører, og den kan give et inspirerende indblik på flere HR-områder. Brug HR Guiden til at finde nye HR-aktiviteter, som kan være vejen til optimering af organisationen, nye tiltag, øget digitale perspektiver og muligheder samt et øget værdfokus på alle niveauer.

Rigtig god fornøjelse med HR Guiden 2022.