Forside WEB

Ny rapport: Fremtidens 21 nye steder at arbejde

 

I løbet af de sidste par år har Cognizant publiceret en række rapporter, der beskriver, hvad vil blive fremtidens job i en tidsalder, hvor automatisering, algoritmer og kunstig intelligens hersker. I rapporten ”21 Places of the Future – Where is the future of work” kortlægges, hvor fremtidens job vil være placeret og identificerer 21 steder rundt om i verden, hvor fremtidens job opstår lige nu. Det gøres ud fra viden om den fjerde industrielle revolution og COVID-19 pandemien, hvor den globale økonomi, krav til nye talenter, kompetencer og holdninger ændres.

I denne rapport opridser de, hvilke steder disse arbejdspladser vil være. Med en viden om at fremtidens jobs ofte stammer fra usandsynlige steder, har de identificeret 21 steder rundt om i verden, hvor fremtiden er i gang med at blive bygget.

Der præsenteres byer, der spænder fra store til små, fra gamle til nye og fra det velkendte til steder, nogen aldrig har hørt om. Den ene ting som alle disse byer har til fælles, er lysten til at skabe – eller genskabe – en fremtid ved at tilbyde fremtidens arbejdspladser til os mennesker.

Når verden ser ud til at være på den anden side af coronapandemien, vil det være forhold som innovation, spirende idéer, steder der er til at betale sig fra og som samtidig er behagelige at bo og arbejde i, at folk vil drage til.

 

Læs rapporten for at finde ud af hvor din fremtidige arbejdsplads er