Pexels Vlada Karpovich 4050315 WEB


Advertorial:

LMS365 Freemium - Læring tilgængelig for alle

Skab en tilgængelig og engagerende læringskultur der tiltrækker, fastholder og udvikler talenter. LMS365 Freemium tilbyder en læringsplatform, der uden problemer integreres med dit nuværende Microsoft-miljø og giver mulighed for at opgradere sikkert og nemt, efterhånden som din virksomhed vokser.

Vil du sikre din virksomhed vækst, er det vigtigt at prioritere medarbejdernes faglige såvel som personlige udvikling. At opbygge en læringskultur, der værner om disse individuelle interesser, kan dog være en udfordring, da det koster tid og ressourcer at udarbejde kurser og indhold. Derfor har vi lanceret LMS365 Freemium - en gratis udgave af vores integrerede læringsplatform, som giver dig alle fordelene ved onboarding, træning og udvikling af dit team - og derved styrker din virksomhed.

Den moderne arbejdsplads er i konstant udvikling. Hybridarbejde har for længst vundet indpas, og medarbejdernes lokationer, tidszoner og unikke erfaringer er ikke længere en begrænsende faktor. Vi tror derfor også på, at engagement og samhørighed - ikke kun i forhold til virksomheden, men også kollegaerne imellem – får læringen til at flyde frit og forretningen til at blomstre med en fremtidssikret læringsplatform lige ved hånden.

Som den eneste læringsplatform bygget ind i Microsoft 365 og Teams, får du allerede fra dag ét en løsning, der integrerer gnidningsfrit med dine foretrukne samarbejdsplatforme. Du skal blot oprette det læringsmiljø, der passer til din digitale arbejdsplads med udgangspunkt i dine virksomhedsbehov.

Boost videndeling og støt opkvalificering

Det eneste, der er værre end mangel på praktiske ressourcer, er mangel på mentale. Medarbejdere i små og mellemstore virksomheder trættes ofte af multitasking samtidig med, at skulle tilpasse sig forandringer. Det narrativ vil vi gerne ændre.

Dét, at LMS365 Freemium er bygget ind i Microsoft 365 og Teams, giver medarbejderne mulighed for at lære, når de vil, uanset hvor de befinder sig og i deres helt eget arbejdsflow. Det betyder, at du kan drage fordel af en kontinuerlig læringsmodel, der øger modstands<dygtighed, eliminerer flaskehalse og nedbryder vidensbarrierer - samtidigt med at du booster engagement og opkvalificering.

Invester tid og vind tid

For travle og overbebyrdede ledere kan implementeringen af uddannelse og læring være en byrde, som gang på gang ender med at blive udskudt. Med LMS365 Freemium er tidsinvesteringen dog kun indledningsvis i henhold til udarbejdelsen af kurserne. Derfra bliver læring problemfrit, engagerende og automatiseret. Og hvordan kan man så gøre det?

Du kan få fageksperter (SMV'er) i dit team til at udarbejde, organisere og målrette indhold i det Microsoft-miljø, som de allerede er bekendte med. Det letter arbejdsbyrden fra den HR-ansvarlige og støtter op om et bredere og mere inkluderende læringsperspektiv.

Derudover giver LMS365 Freemium dig adgang til vores fulde løsning, så du kan få indsigt i læringsprocessen. Det hjælper dig med at forbedre læringsoplevelsen og sikrer dine ansatte udvikling og succes, samt at de overholder obligatoriske compliance-kurser.

LMS365 vokser med din virksomhed

I takt med at din virksomhed vokser og dine medarbejdere udvikler sig, vil dine lærings- og udviklingsmål formentligt ændres. Formålet med LMS365 Freemium er at gøre alle fordelene ved vores platform fuldt og frit tilgængelige – og ikke mindst klar til at opgradere, når behovet opstår.

Lad medarbejderne udfolde deres fulde potentiale og virksomheden drage nytte af deres unikke interesser, erfaringer og ekspertiseområder med en platform, der fordrer nysgerrighed, kreativitet og samarbejde.

For mere information læs mere her